Όταν το Home Alone τα βάζει με τον κορωνοϊό, προκαλείται ένας «χαμούλης»

Ο μικρός Κέβιν, μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο, λέει «όχι» στις μεταλλάξεις Δέλτα και Όμικρον.

Article featured image
Article featured image

Το Ινστιτούτο Τζονς Χόπκινς βρήκε έναν διαφορετικό και σίγουρα πιο ανάλαφρο τρόπο για να περάσει το μήνυμά του, ένα μήνυμα που δίνει βαρύτητα στο πόσο σημαντικό είναι το εμβόλιο για την εξουδετέρωση των μεταλλάξεων Δέλτα και Omicron (Μποτσουάνα για τους μερακλήδες). Το Ινστιτούτο από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, λοιπόν, «επιστράτευσε» μία σκηνή από το Home Alone, το οποίο θα έχει την τιμητική του και αυτά τα Χριστούγεννα καθώς πολύ θα επιλέξουν να κάτσουν σπίτι.


Ο μικρός Κέβιν, που πλέον έχει πατήσει τα 41 όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, όπως ήδη γνωρίζετε, έχει στήσει μία σειρά από παγίδες ώστε να αποτρέψει τους δύο ληστές που μπήκαν στο σπίτι του να το «σηκώσουν». Σε μία από τις σκηνές που  εφαρμόζει το σχέδιο εξουδετέρωσης, βλέπουμε στη θέση των δύο ληστών τη μετάλλαξη Δέλτα και Omicron να σφαδάζουν στο πάτωμα μετά από δύο κουτιά με μπογιά που προσγειώθηκαν στο πρόσωπό τους. Η μπογιά, φυσικά, είναι το εμβόλιο.

Επίσης, όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έγινε viral. Στην περιγραφή του, διαβάζουμε: «Αυτό είναι το σώμα μου, πρέπει να το υπερασπιστώ - Υπενθύμιση: Ο εμβολιασμός και η ενίσχυση είναι η καλύτερη γραμμή άμυνάς σας ενάντια στη σοβαρή ασθένεια από τηn Covid-19».


Πηγή πληροφοριών: provocateur.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ