«Λεβέντη και πάνω απ’ όλα άνθρωπε σου λέω δημόσια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ»

Πώς ένας οπαδός της Ανόρθωσης συγκίνησε ποδοσφαιρόφιλους (και μη) στον πρόσφατο αγώνα Ομόνοια - ΑΕΛ.

Article featured image
Article featured image


Μια φωτογραφία με έναν άνδρα που φορούσε φούτερ της Ανόρθωσης στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ Ομόνοιας και ΑΕΛ, έκανε τον γύρο του διαδικτύου κάνοντας πολλούς να απορούν τι δουλεία είχε εκεί ένας οπαδός μιας ομάδας που δεν αγωνιζόταν στο συγκεκριμένο ματς.

Μερικοί θεώρησαν πως ο άνδρας, που στεκόταν στην κερκίδα της ΑΕΛ, ήταν ποδοσφαιρόφιλος και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να δει έναν δεύτερο αγώνα μετά από αυτόν της ομάδας του που προηγήθηκε στο ΓΣΠ.


Ο πραγματικός λόγος που βρέθηκε στο γήπεδο

Μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στο Facebook από τον Ανδρέα Ανδρέου, ισχυρίζεται πως ο άνδρας, βρέθηκε στον αγώνα για να συνοδεύσει οπαδό της ΑΕΛ που βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Η ανάρτηση συγκίνησε τους κύπριους ποδοσφαιρόφιλους, οι οποίοι την έκαναν viral στο κυπριακό ίντερνετ εκφράζοντας τη χαρά τους για την ανθρωπιά που υπάρχει ακόμα στον κόσμο του αθλητισμού.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Ανδρέου λέει τα εξής:

Ο κύριος που βλέπετε σε αυτήν την φωτογραφία με την μπλούζα της Ανόρθωσης βρέθηκε χθες στο ΓΣΠ στο παιχνίδι Ομόνοια – ΑΕΛ για να συνοδεύσει οπαδό της ΑΕΛ που βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Λεβέντη και πάνω απ’ όλα άνθρωπε. Δεν ξέρω ποιος είσαι και για εμένα δεν έχει καμία μα καμία σημασία, σου λέω δημόσια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που υπάρχεις και δίνεις σε πάρα πολλούς μαθήματα ζωής!!!

Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που δεν μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο που αγαπώ τόσο πολύ το ποδόσφαιρο!!!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ