Μια «τυχαία» συζήτηση για sex tapes από παλιά εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» [ΒΙΝΤΕΟ]

Η αμηχανία του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο απόσπασμα της εκπομπής που διαγράφηκε από παντού, λέει πολλά.

Article featured image
Article featured image


Απόσπασμα εκπομπής από το 2010 διακινείται τις τελευταίες ώρες στα social media όπου φαίνεται η έκδηλη αμηχανία του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή οι παρουσιαστές σχολιάζουν τις υποθέσεις διαρροών βίντεο με προσωπικές στιγμές. Στο απόσπασμα εμφανίζεται ο Αντώνης Κανάκης να λέει πως «αυτή η υπόθεση με την βιντεοσκόπηση των ερωτικών σκηνών έχει πολύ πλάκα. Και είναι και δύσκολη».

Σε εκείνο το σημείο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δαγκώνει τα χείλη του και ο συμπαρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς λέει: «Γιατί το λες αυτό;» με τον Αντώνη Κανάκη να απαντά «Αφήστε θα σας πω μετά, καλύτερα να μην το αναλύσουμε». Κλείνοντας ο Γιάννης Σερβετάς, συμπληρώνει: «Αν χρειαστεί βοήθεια, κάποιο χέρι, υπάρχει πάντα ο φίλος εδώ», αφού προηγουμένως έχει παρέμβει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κάνοντας μία χειρονομία μέσω της οποίας καλεί τον Κανάκη να συνεχίσει χωρίς να σχολιάσει.


Δείτε το βίντεο με την αμηχανία του Στάθη Παναγιωτόπουλου:



Την αρχή έκανε ο χρήστης του Twitter @GeorgyZhukov ο οποίος ανήρτησε τα σχετικά βίντεο. Όπως λέει από τους λογαριασμούς των «Ράδιο Αρβύλα» στα social media έχει εξαφανιστεί η εκπομπή της 25ης Νοεμβρίου 2021. Σημειώνει επίσης πως δεν είναι μία τυχαία εκπομπή καθώς σε αυτήν ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζει την διαρροή ενός βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο από το Big Brother το οποίο και διέρρευσε στο διαδίκτυο. Το εν λόγω υλικό είχε αφαιρεθεί μετά από εξώδικο του τηλεοπτικού σταθμού προς την εκπομπή.

Ο χρήστης τότε συνεχίζει τον συλλογισμό του και παραθέτει την επίμαχη εκπομπή από το 2010 όπου οι παρουσιαστές έχουν ως θέμα σχολιασμού την ταινία σεξουαλικού περιεχομένου που είχε κυκλοφορήσει με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου. Στο απόσπασμα οι παρουσιαστές, επ' αφορμής αυτού του γεγονότος παραθέτουν ερωτήσεις παρουσιαστριών σχολιάζοντάς τες.



Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ