Βίντεο από την παράδοση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Εμφανίστηκε στο τμήμα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, λίγα λεπτά πριν τις 16:00. O παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Λίγο μετά τις 15:00, ο Παναγιωτόπουλος είχε αποχωρήσει με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, καθώς αναζητούνταν από την Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δείτε το βίντεο του thes.gr:



Νεαρή κοπέλα με την οποία είχε ερωτική σχέση, ισχυρίστηκε σε καταγγελία της ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο δύο βίντεο από ερωτική συνεύρεσή τους, με συνέπεια η Αστυνομία να αναζητά για να συλλάβει τον πρώην παρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».



Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr, η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έδωσε στους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και τα λινκ που παραπέμπουν στα βίντεο που έχει ανεβάσει παρά τη θέλησή της ο παρουσιαστής στο διαδίκτυο.

Η καταγγελία της κοπέλας αφορά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει αυτόφωρη διαδικασία


Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ