Η νέα καταγγελία εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου προέρχεται από οικογενειακή φίλη

Φαίνεται πως μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον εννέα καταγγελίες εναντίον του.

Article featured image
Article featured image


Μετά από ψευδείς φήμες πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ταξίδεψε στο εξωτερικό, η κάμερα ελλαδικού Μέσου τον κατέγραψε να κατεβαίνει από το σπίτι του στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και να μπαίνει στο αυτοκίνητό του. Ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» δεν έκανε καμία δήλωση, μπήκε στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά μαζί με τη σύζυγό του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.



Μετά από την αρχική καταγγελία, ανοίγουν κι άλλα στόματα για τη δράση του πρώην συνεργάτη των «Ράδιο Αρβύλα», ενώ πολλές κοπέλες που είχαν ερωτική σχέση μαζί του, πανικοβλημένες άρχισαν την αναζήτηση. Οι αξιωματικοί της Δίωξης ξεκίνησαν «περιπολίες στο διαδίκτυο» προκειμένου να διαπιστωθεί αν σε συγκεκριμένους λογαριασμούς υπάρχουν και άλλα αναρτημένα βίντεο με θύματα νεαρές γυναίκες που τραβήχτηκαν από τον 58χρονο.

Το πρωί της Τρίτης, ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, αποκάλυψε μιλώντας σε ελλαδικό κανάλι, πως έχει στα χέρια του μία νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία μάλιστα είναι πολύ σοβαρή και προέρχεται από οικογενειακή φίλη του Παναγιωτόπουλου. Ο δικηγόρος είπε πως αργά το βράδυ της Δευτέρας είχε επικοινωνία με νεαρή κοπέλα που είδε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

«Εχτές το βράδυ αργά ήρθα σε επαφή με μία κοπέλα που ήταν σε χάλια κατάσταση και έχει μια καινούργια καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που έχει “ανεβάσει” βίντεο και φωτογραφίες αυτής της κοπέλας σε σχετικά sites» αποκάλυψε ο κ. Λύτρας.

Ο δικηγόρος συμπλήρωσε ακόμα ότι: «Η κοπέλα ήταν σε τραγική κατάσταση, το ανακάλυψε τώρα, μετά την καταγγελία που έγινε. Θα κάνουμε άμεσα καταγγελία για αυτή την υπόθεση, θα κάνουμε μήνυση για να προχωρήσει δικαστικά η συγκεκριμένη υπόθεση. Υπήρχε μεταξύ τους και οικογενειακή φιλική σχέση».



Στο μεταξύ οι νέες καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σε βάρος του προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Μετά την αρχική αποκάλυψη ότι ο γνωστός παρουσιαστής δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του εν αγνοία της, ακολούθησαν ανάλογες καταγγελίες κι από άλλες γυναίκες.

Αυτές καλείται τώρα να διερευνήσει η υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ύστερα από παραγγελία που έδωσε εισαγγελέας πρωτοδικών. Είχε προηγηθεί σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα, το αδίκημα που ερευνάται, εάν τελέστηκε, είναι αυτό της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον εννέα γυναίκες έχουν προβεί σε ανάλογες καταγγελίες. Δηλαδή, ότι διοχέτευε στο διαδίκτυο προσωπικές στιγμές τους ή τις παρενοχλούσε σεξουαλικά. Πάντως, η πρώην σύντροφός του, από την καταγγελία της οποίας άρχισαν όλα, υποστήριξε σε συνέντευξή της ότι της είχε ζητήσει να τραβήξουν τα ερωτικά βίντεο γιατί του… έλειπε. Μάλιστα, όταν ενημερώθηκε πως έχουν ανέβει σε πορνογραφικές σελίδες, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, όμως δυο μήνες μετά ανήρτησε ένα ακόμα βίντεό τους. Πάντως, ό,τι φωτογραφία ή βίντεο έχει «κατέβει» από το διαδίκτυο έγινε μετά από πίεση και αίτημα της κοπέλας προς τους διαχειριστές των ιστοσελίδων και όχι μετά από σχετική κίνηση του παρουσιαστή.


Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα, in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ