Το ταπεινό σπίτι των γονιών του Salt Bae εξόργισε τους φαν του [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Τούρκος σεφ είχε να δει τη μαμά του 2 χρόνια.

Article featured image
Article featured image


Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε ο εκατομμυριούχος Salt Bae, ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων Nusr-Et, που μοιράστηκε ένα βίντεο από πρόσφατη συνάντηση με τη μητέρα του.

Ο 38χρονος Nusret Gökçe, που έχει γεννηθεί στην Τουρκία και είναι γνωστός ως Salt Bae, έγινε διάσημος πριν μερικά χρόνια χάρη σε ένα βίντεο από την ασυνήθιστο μέθοδο που έχει να αλατίζει το κρέας. Σήμερα λέγεται πως η περιουσία του ξεπερνά τα 51 εκατ. ευρώ.

Είναι ιδιοκτήτης περισσότερων από 15 εστιατορίων σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ άλλων Ντουμπάι, Μαϊάμι και Λονδίνο, με πολλούς διάσημους πελάτες, ανάμεσά τους Ντέιβιντ Μπέκαμ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Τα πιάτα στα εστιατόρια του είναι ιδιαιτέρως ακριβά, με μια μπριζόλα καλυμμένη από φύλλα χρυσού να κοστίζει περίπου 1.638 ευρώ.

Ωστόσο, το βίντεο από την πρόσφατη συνάντηση με την μητέρα του, όπου φαίνεται να την αγκαλιάζει πριν καθίσουν στον καναπέ για να κουβεντιάσουν, κατάφερε να εξοργίζει τους χρήστες στα social media που ρωτούσαν γιατί οι γονείς του ζουν ακόμα τόσο φαινομενικά ταπεινά, παρά τον τεράστιο πλούτο του.

Ο Salt Bae, που είπε ότι δεν έχει δει τη μητέρα του για δύο χρόνια, μοιράστηκε το βίντεο στο Instagram, γράφοντας απλώς στη λεζάντα: «Είδα τη μητέρα μου μετά από δύο χρόνια».



Το βίντεο μετρά ήδη πάνω από 6 εκατομμύρια views και χιλιάδες σχόλια, πολλά εκ των οποίων αρνητικά, με αρκετούς να λένε πως θα έπρεπε να ξοδέψει κάποια από τα εκατομμύριά του για ένα καινούργιο σπίτι στη μητέρα του.

«Έχεις τόσα λεφτά, πώς γίνεται η μητέρα σου να μην μένει σε έπαυλη;», ρώτησε κάποιος, με άλλο χρήστη να προσθέτει: «Μετά από 2 χρόνια;! Γιατί;! Και γιατί δεν αγοράζεις καλύτερο σπίτι για τους γονείς σου; Είσαι πλούσιος τώρα!». «Αγόρασε στη μαμά σου ένα νέο σπίτι! Τι κρίμα! Κάνε κάτι για αυτήν! Κρίμα που βλέπει τον γιο της να έχει όλα αυτά τα χρήματα, να μην την επισκέπτεται και να την αφήνει να μένει σε ένα σπίτι σαν αυτό», σχολίασε άλλος.

Αυτά δεν ήταν τα μοναδικά αρνητικά σχόλια που έλαβε, ωστόσο, καθώς αρκετοί στάθηκαν στην εμφάνισή του, ρωτώντας γιατί δεν έβγαλε τα γυαλιά ηλίου του για την επίσκεψη. «Wtf φίλε, βγάλε τα γυαλιά σου. Κούμπωσε το πουκάμισο. Έχεις τόσα χρήματα. Επισκέψου την μαμά σου κάθε μήνα. Ντροπή», σημείωσε κάποιος.



Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ