Ένας Βιετναμέζος μάγειρας τόλμησε να μιμηθεί τον Salt Bae και τον έφαγε η μαρμάγκα

Στο μεταξύ, λίγες μέρες πριν, Βιετναμέζος υπουργός έτρωγε από τα χέρια -κυριολεκτικά- του Τούρκου σεφ τη γνωστή χρυσή μπριζόλα.

Article featured image
Article featured imageΣτο αστυνομικό τμήμα να ανακρίνεται κατέληξε ένας Βιετναμέζος μικροπωλητής που διακωμώδησε στα social media το χαρακτηριστικό... αλάτισμα των φαγητών του Τούρκου σεφ Νουσρέτ Γιοκτσέ ή αλλιώς Salt Bae.


Ο Σαλτ Μπάε κυριαρχεί στις ειδήσεις των ημερών, καθώς βίντεο παρουσιάζει κορυφαίο Βιατναμέζο αξιωματούχο και συγκεκριμένα τον υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας να τρώει φιλέτο με κρούστα χρυσού και, μάλιστα, από το χέρι του Τούρκου, στο εστιατόριό του Nusr-et στο Λονδίνο.

saltbaevietnam.jpgΤο βίντεο προκάλεσε ομοβροντία επικρίσεων και οργής, με πολλούς να επικαλούνται το κόστος του συγκεκριμένου πιάτου που πιθανότατα στοιχίζει περισσότερο από τον μηνιαίο μισθό του εν λόγω υπουργού.Σε ένα βίντεο που πόσταρε στο Facebook o πωλητής νουντλς Tuan Lam φαίνεται να «ραντίζει» το φρέσκο κρεμμυδάκι του σε ένα μπολ ζυμαρικών, μιμούμενος κατά τα φαινόμενα χαρακτηριστικό στυλ του Γκιογκτέ όταν βάζει αλάτι στις μπριζόλες του.Ο Μπουί αστειευόμενος χαρακτήρισε εαυτόν «Μπάε του φρέσκου κρεμμυδιού». Ωστόσο, η έμπνευσή του τον έβαλε σε μπελάδες, αφού έξι μέρες αργότερα, η αστυνομία τού επέδωσε κλήτευση να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα. Έκτοτε, ο Μπούι ποστάρει φωτογραφίες από την ανάκρισή του από δύο αστυνομικούς.


Σημειώνεται πως το δείπνο του υπουργού και της κουστωδίας του είχε προηγηθεί στις 3 Νοεμβρίου όπου ο Σαλτ Μπάε, όπως συνηθίζει, έβαλε τις τελευταίες πινελιές γεύσης στην Χρυσή Τόμαχωκ, ταΐζοντας τον υπουργό Το στο στόμα.


Παρότι δεν υπάρχει τιμοκατάλογος στην ιστοσελίδα του Nusr-et, η μπριζόλα με φύλλα χρυσού φέρεται να κοστίζει μεταξύ 1.140 - 2.000 δολάρια, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις. Η τιμή δεν περιλαμβάνει ποτά, ορντέβρ και πουρμπουάρ.


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ