Ο Salt Bae ζητά να προσλάβει σεφ με «άκρως ανταγωνιστικό μισθό»

Ενδεικτικά, ο μισθός που δίνει ανά ώρα ισοδυναμεί με έναν (ταπεινό) πουρέ πατάτας από το εστιατόριό του.

Article featured image
Article featured image


Τον Salt Bae τον μάθαμε όλοι μέσα από τα viral βίντεο στα οποία εμφανίζεται να μαγειρεύει με στιλ και να ρίχνει αλάτι στα κρέατα με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Εκατοντάδες διάσημοι απ' όλο τον κόσμο έχουν φάει σε κάποιο από τα 17 εστιατόρια που έχει ανοίξει σε διάφορες χώρες.

Τον Σεπτέμβριο, ωστόσο, έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους, αφού δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις για τις εξωφρενικές τιμές που συναντά κανείς στο Nusr-Et London στο Knightsbridge του Λονδίνου. Ενδεικτικά στον τιμοκατάλογο υπάρχουν επιδόρπια με τιμές άνω των 30 ευρώ, αναψυκτικά πάνω από 10 ευρώ, ένα «χρυσό» μπέργκερ στα 130 ευρώ, αλλά και οι περιβόητες μπριζόλες «Golden Giant Tomahawk» που μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 1.700 ευρώ.



Σε αυτό, λοιπόν, το εστιατόριο, ο Salt Bae, κατά κόσμον Nusret Gökçe, αναζητά έμπειρο chef για να στελεχώσει την ομάδα του, προσφέροντας τον «άκρως ανταγωνιστικό μισθό» των 12 ευρώ έως 16 ευρώ την ώρα, συν βεβαίως τα φιλοδωρήματα.

Για να γίνει λίγο πιο κατανοητή η φάση, αυτός ο μισθός ισοδυναμεί με μια μερίδα πουρέ πατάτας ή γλυκό καλαμπόκι στο μοντέρνο εστιατόριο, σύμφωνα με την Daily Mail . Η αγγελία για τη δουλεία δημοσιεύτηκε στο caterer.com και σημειώνει ότι το εστιατόριο «προσφέρει έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό μισθό»!

SaltBae_aggelia-ergasias_city.jpg



«Καταπληκτική ευκαιρία για έναν έμπειρο Chef De Partie να ενταχθεί στην ομάδα του Nusret στο νέο εστιατόριο στο Λονδίνο», λέει αρχικά η αγγελία και συνεχίζει: «Ως Chef De Partie, θα δουλέψετε με μερικά από τα καλύτερα υλικά από το Ηνωμένο Βασίλειο και το εξωτερικό, σε ένα από τα πιο διάσημα ψητοπωλεία στον κόσμο.

Θα παίξετε ζωτικό ρόλο σε μια μεγάλη ομάδα και θα υποστηρίξετε τον επικεφαλής chef κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Στον επιτυχημένο υποψήφιο Nusr-Et το Λονδίνο προσφέρει έναν άκρως ανταγωνιστικό μισθό και εξαιρετικές ευκαιρίες για να αναπτύξει μια παγκόσμια καριέρα.

Αν είσαι Chef de Partie και θέλεις να δουλέψεις στο διάσημο ψητοπωλείο, στείλε το βιογραφικό σου... Θέλουμε να σε ακούσουμε!».


Δεν πήγε κόσμος στις συνεντεύξεις

Πρόσφατα, το εστιατόριο του Nusret στο Λονδίνο διεξήγαγε τρεις ανοιχτές ημέρες συνεντεύξεων, αλλά όταν ένας ρεπόρτερ της «Evening Standard» πήγε για ρεπορτάζ μήπως βγάλει κανένα λαβράκι, έπαθε «σοκ» όταν δεν βρήκε κανέναν εκεί:

«Είμαι έκπληκτος που δεν βλέπω ουρές ή πλήθη... Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο έξω να κρατά ανυπόμονα το βιογραφικό του» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Σκέφτηκα ότι ίσως έκανα λάθος στη μέρα. Ρωτάω τον θυρωρό και μου είπε ότι μερικά άτομα είχαν εμφανιστεί, γύρω στους είκοσι. Ο τόνος της φωνής του όμως έγινε ψηλότερος και κατάλαβα πως υπερέβαλλε».

Με πληροφορίες από reader.gr και gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ