Αυτές είναι οι 10 σειρές με τα περισσότερα πειρατικά downloads για το 2021

Πώς διαφοροποιείται η φετινή λίστα.

Article featured image
Article featured image


Το γνωστό μέσο ενημέρωσης TorrentFreak, το οποίο ασχολείται με νέα σχετικά με την πειρατεία, τα πνευματικά δικαιώματα και γενικά με ό,τι αφορά τον διαμοιρασμό αρχείων, αποκάλυψε τώρα τις δέκα σειρές που είδαν οι περισσότεροι θεατές παγκοσμίως… διά της πλαγίας οδού μέσα στο 2021.

Συγκεκριμένα, η λίστα που δημοσιεύει κάθε χρόνο το TorrentFreak φέτος ήταν αρκετά διαφορετική, αφού το Game of Thrones που ήταν για πολλά χρόνια η σειρά που έβλεπαν οι περισσότεροι πειρατικά ολοκληρώθηκε. Αυτή η αλλαγή φρουράς είχε ως αποτέλεσμα οι σειρές του Disney+ να αναρριχηθούν στις πρώτες θέσεις, αφού φέτος το Wandavision έρχεται να διαδεχθεί το Mandalorian, ως η σειρά που είδαν οι περισσότεροι πειρατικά μέσα στο 2021, με κάθε επεισόδιο να έχει εκατομμύρια downloads.

Μάλιστα, η πρώτη πεντάδα απαρτίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από σειρές του Disney+, με εξαίρεση το The Witcher του Netflix. Μια πιθανή εξήγηση γι’ αυτό είναι πως το Disney+ δεν είναι επίσημα διαθέσιμο σε πολλές χώρες παγκοσμίως, όπως για παράδειγμα στην Ελλάδα και Κύπρο, οπότε πολλοί καταφεύγουν στη λύση της πειρατείας, αντί να δοκιμάσουν για παράδειγμα κάποιο VPN.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η μόνη σειρά που υπήρχε και πέρυσι στη λίστα είναι το Rick and Morty.

Οι δέκα σειρές με τα περισσότερα πειρατικά downloads το 2021:

Wandavision

Loki

The Witcher

The Falcon and the Winter Soldier

Hawkeye

What If…?

Foundation

Rick and Morty

Arcane

Wheel of Time

Πηγή: unboxholics.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ