Θεούλης 24χρονος βρήκε δουλειά με τον πιο ευφάνταστο τρόπο

Όταν σκέφτεσαι «έξω από το κουτί» ή απλώς συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει καν... «κουτί»!

Article featured image
Article featured image


Ένας 24χρονος βρήκε δουλειά με έναν πιο παραδοσιακό τρόπο κι όχι με την κλασική αίτηση και αποστολή βιογραφικού. Στις 2/11 ο Haider Malik στήθηκε σε έναν πολυσύχναστο σταθμό μετρό του Λονδίνου και «διαφήμισε» τον εαυτό του για να βρει δουλειά, αφού η πανδημία τον εμπόδισε από το να βρει εργασία στον κλάδο του.

job.jpg



Ο 24χρονος απόφοιτος του Middlesex University με πτυχίο στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική έκανε τόσο καλό self promotion που βρήκε δουλειά μέσα σε μόλις τρεις ημέρες. Στημένος στον σταθμό Canary Wharf του Λονδίνου με το βιογραφικό του στα χέρια και πλάι του έναν πίνακα που έγραφε «Πλησιάστε για: το βιογραφικό μου, κάποια συμβουλή, απλή κουβέντα» είδε αμέσως ανταπόκριση από τους περαστικούς.

«Τα πρώτα 10 λεπτά ήμουν πολύ αγχωμένος για να είμαι ειλικρινής. Στεκόμουν εκεί με άδεια τα χέρια», περιγράφει στο BBC. «Οπότε, έβγαλα τα βιογραφικά μου και τα κρατούσα σαν πωλητής και άρχισα να μιλάω στον κόσμο».

Κατά τις 9:30 έλαβε το πρώτο του τηλεφώνημα από την εταιρεία «Canary Wharf Group», η οποία του ζητούσε να πάει σε μια ώρα για συνέντευξη για τη θέση του αναλυτή ταμείου. Τρεις ημέρες αργότερα τον κάλεσαν ξανά για να κάνει μια δεύτερη συνέντευξη και έπειτα του πρόσφεραν μια θέση εργασίας. «Ειλικρινά, ήθελα να πηδήξω στον αέρα και να ουρλιάξω», παραδέχεται. 

Τώρα, δηλώνει ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά για να κρατήσει αυτή τη δουλειά. «Θα προσπαθήσω να τους εντυπωσιάσω όσο περισσότερο μπορώ», συμπληρώνει. 

https___s3-images.ladbible.com_s3_content_afed761361a0970ba0c91faa91dcf3a7-792x1024_city.png


Με πληροφορίες από Lifo, Neopolis

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ