Η κυνική ομολογία του δράστη της διπλής γυναικοκτονίας στον Αμίαντο

Τις σκότωσε γιατί θεώρησε ότι ήθελαν να του «γελάσουν».

Article featured image
Article featured image


Την οκταήμερη κράτηση του 32χρονου Σύρου διέταξε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού σε διαδικασία προσωποκράτησης, η οποία διεξήχθη σήμερα κεκλεισμένων των θυρών. Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος ομολόγησε προχθές, στις 10 το βράδυ, 18 μέρες μετά, τη διάπραξη του φρικτού εγκλήματος, υποδεικνύοντας τον χώρο όπου έθαψε τα θύματά του, τη 43χρονη Alraeesi Khaiat και την 33χρονη Mariia Gazibagandova.

Οι σοροί των άτυχων γυναικών εντοπίστηκαν χθες, μετά τις σχετικές υποδείξεις του, στην αυλή της εξοχικής κατοικίας στην περιοχή του Κάτω Αμιάντου και σήμερα αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστές στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου μεταφέρθηκαν.


Η κυνική ομολογία

Ο ύποπτος, που κλήθηκε για ανάκριση στις 25 Νοεμβρίου και συνελήφθη στις 26 Νοεμβρίου, για υπόθεση απαγωγής και αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του, αρνείτο εμπλοκή μέχρι και προχθές Σάββατο, οπότε και υπό το βάρος των στοιχείων από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, ομολόγησε τη διάπραξη της διπλής γυναικοκτονίας.

«Στις 16 Νοεμβρίου διανυκτέρευσα με τις 2 γυναίκες στο εξοχικό στον Αμίαντο. Το επόμενο πρωί πήγα κυνήγι Όταν επέστρεψα άκουσα τις δυο γυναίκες να μιλούν στη βεράντα. Κατάλαβα πως ήθελαν να μου γελάσουν και κοροϊδεύανε την καταγωγή μου. Θόλωσα, όπλισα το κυνηγετικό και τις πυροβόλησα πισώπλατα», ομολόγησε ο 32χρονος, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τις δύο γυναίκες με τρεις πυροβολισμούς και εν συνεχεία τις τύλιξε σε νάιλον και τις έκρυψε στο υπόγειο του εξοχικού στον Κάτω Αμίαντο.

Σύμφωνα με την ομολογία του, αφού διέπραξε το έγκλημα, μετέβη στη Λεμεσό, όπου βρήκε τυχαία δύο ομοεθνείς του, τους οποίους μετέφερε στην εξοχική κατοικία, για να τον βοηθήσουν να βγάλει λάκκο βάθους δύο μέτρων, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζουν για τις νεκρές γυναίκες.

Ακολούθως τους μετέφερε πίσω στη Λεμεσό και επέστρεψε αυθημερόν στο σπίτι όπου έθαψε τις δύο σορούς στην αυλή, σε απόσταση δέκα μέτρων από την κατοικία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναζητούνται τα πρόσωπα, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, τον βοήθησαν να σκάψει το έδαφος όπου έθαψε τις δυο γυναίκες, χωρίς ωστόσο αυτά να γνωρίζουν τις πραγματικές του προθέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ