Μια νέα σελίδα ανοίγει για το αγαπημένο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου

Η Madame Figaro Κύπρου, που για 16 χρόνια τώρα αναδεικνύει τη γυναίκα μέσα από τις σελίδες της, αποκτά το δικό της portal.

Article featured image
Article featured image

Eνδιαφέροντα θέματα και συνεντεύξεις, CSR εκστρατείες και θεσμοί, όπως τα Βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς και Beauty Awards, μόδα, ομορφιά, υγεία και καλή ζωή, συναντήσεις με γνωστές προσωπικότητες και θέματα πολιτισμού είναι απόλυτα ταυτισμένα με τη Madame Figaro.

Δυναμική και πάντα ενημερωμένη, η αναγνώστρια της Μadame Figaro έχει πλέον στη διάθεσή της το MadameFigaro.cy, που στηρίζει η La Mer. Ένα σύγχρονο και εύχρηστο portal, με πολλές θεματικές ενότητες, που καλύπτουν όσα θέλει να γνωρίζει η σύγχρονη γυναίκα.

Τα trends της μόδας και της ομορφιάς, τα νέα κορυφαίων celebrities, συμβουλές καλής ζωής και ευεξίας, συνεντεύξεις με γνωστές προσωπικότητες, αστρολογία, ενδιαφέροντα videos κ.λπ.

Σε συνεργασία με τις διεθνείς εκδόσεις του brand, το MadameFigaro.cy αποτελεί προέκταση του αγαπημένου περιοδικού σε μια αρμονική συνύπαρξη εντύπου και διαδικτύου. Παράλληλα, φιλοδοξεί να δώσει μια άλλη οπτική στις αναγνώστριες της Madame Figaro, εστιάζοντας στη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας, με γαλλική φινέτσα, υψηλή αισθητική και με τις ίδιες αξίες που έχει κερδίσει το αναγνωστικό του κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ