Ο Andre Chris κατέκτησε την κορυφή των iTunes Charts σε ότι αφορά στην Κύπρο

Το Never Again, σε λίγες μόλις ώρες από την κυκλοφορία του, ανέβηκε στην πρώτη θέση των iTunes Charts, ανάμεσα σε παγκόσμια hits μεγάλων καλλιτεχνών.

Article featured image
Article featured image

Ένα δυναμικό pop τραγούδι, με σύγχρονο ήχο και ωραίο στίχο. Μάλιστα, πρόσφατα γυρίστηκε και το ατμοσφαιρικό Music Video Clip του τραγουδιού, σε τοποθεσίες του κεντρικού Λονδίνου!

Ακούστε το τραγούδι: https://music.apple.com/cy/album/never-again-single/1550482765.

iTunes Top songs.jpeg


Tην επιτυχία του Never Again ακολούθησαν άλλα τρία τραγούδια του Andre Chris, που μέσα σε ένα 24ωρο συμπλήρωσαν την κορυφή, κατακτώντας το top 4 των iTunes Charts. Στη δεύτερη θέση ανέβηκε το Magic Juice, ακολούθησε το Strangers στην τρίτη θέση και το Fallin’ Out έκλεισε την τετράδα των πιο δημοφιλών τραγουδιών.



Συνεργασίες με κορυφαία ονόματα

Ο Andre Chris, κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού με την ξεχωριστή αισθητική του και το μοναδικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει και παντρεύει αρμονικά, το pop\funk στοιχείο. Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Chris Gehringer Senior Mastering Engineer - Partner, Sterling Sound, Dave Kutch Grammy-nominated Mastering Engineer, Mastering Palace, Randy Merrill Senior Mastering Engineer, Sterling Sound.

Andre Chris

Instagram: https://instagram.com/andrechrismusic

Facebook: https://www.facebook.com/IamAndreChris/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtZ5b6B8WMk0iDPTkP0bO_A

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2MGJIco51u91CUeXLgRdaG

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ