Κάποιος σκέφτηκε να αναδείξει το δεντρόσπιτο στο Καμπί μέσω ενός ωραίου βίντεο

Αλλά κυρίως τη διαδρομή που οδηγεί εκεί, διασχίζοντας μονοπάτια και γεφύρια!

Article featured image
Article featured image

Αν δεν έχεις πάει ακόμα, σίγουρα το εν λόγω short cinematic movie με τον τίτλο «THE TREEHOUSE» είναι ικανό να σε πείσει να το επισκεφτείς.

Δεν είναι μόνο ο προορισμός, αλλά και το ταξίδι. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, αυτό ακριβώς είναι που αναδεικνύεται στο βίντεο του λογαριασμού John Amaro στο Youtube, όπου μέσω ενός μικρού βίντεο παρουσιάζεται μέρος της διαδρομής που οδηγεί στο δεντρόσπιτο.


Διασχίζοντας μονοπάτια και γεφύρια, οι παραγωγοί του βίντεο φτάνουν σε ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία στο νησί, το οποίο αναδείχθηκε -όπως και αρκετά άλλα landmarks- εν μέσω πανδημίας.



Να θυμίσουμε ότι βρίσκεται λίγο έξω από τη Λευκωσία, στο Καμπί του Φαρμακά και ότι πρόκειται για ένα δεντρόσπιτο που φτιάχτηκε γύρω από ένα μεγάλο δέντρο που είναι κοντά στον ποταμό.

Oι νεαροί κάτοικοι της περιοχής είχαν φτιάξει κάποτε, με ξύλα, ένα μικρό σπιτάκι στο δέντρο. Με το πέρασμα του καιρού αυτό καταστράφηκε. Με κάποια κονδύλια όμως που το Κοινοτικό Συμβούλιο διεκδίκησε και πήρε από την Ε.Ε., φτιάχτηκε τόσο το υφιστάμενο δεντρόσπιτο όσο και το πανέμορφο μονοπάτι που οδηγεί εκεί! Σημαντική ήταν και η βοήθεια από το χωριό, το Κέντρο Νεότητος, αλλά και τον Σύνδεσμο Αποδήμων σε αυτή την προσπάθεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ