«Ομαδικό σεξ, ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και σύζυγοι επί πληρωμή»

Η Σοφία Μουτίδου σε μία της ανάρτηση, περιγράφει το σκοτεινό παρασκήνιο που κρύβουν τα φώτα και η λάμψη του θεάματος στην Ελλάδα.

Article featured image
Article featured image

Είναι σκληρό και απογοητευτικό, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι καινούργιο ή άγνωστο, όχι μόνο στα άτομα του χώρου, αλλά και σε όλους εμάς που παρακολουθούμε ως τρίτοι την καθημερινή αποδόμηση ενός λαμπερού κόσμου που τυφλώνει. Κι αν τα είχες πάντα στο μυαλό σου, ότι μπορεί να συμβαίνουν, είναι διαφορετικό όταν αυτά αποκτούν υπόσταση και ονοματεπώνυμο.

Ήδη 6 πολύ γνωστά ονόματα του χώρου έχουν κατηγορηθεί ανοιχτά και επίσημα για τις πράξεις τους και όχι από ένα μόνο άτομο, ενώ, σχεδόν καθημερινά ξεσπούν νέες αποκαλύψεις και νέες καταγγελίες εναντίον προσώπων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η γνωστή ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, η οποία σε πρόσφατη εμφάνισή της κατηγόρησε ανοιχτά την ηθοποιό Ελένη Καστάνη για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, που περιλάμβανε βρισιές και κατάρες, ενώ χθες, με νέα της ανάρτηση, αποφάσισε να περιγράψει με λεπτομέρειες καταστάσεις και πραγματικότητες που συμβαίνουν, σύμφωνα με τα όσα λέει, στα παρασκήνια το θεάτρου.

Φταίω εγώ τώρα, να βγω και να πω όόόολα τα ονόματα των σιχαμάτων,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,καθώς κανείς και καμία δε θα πάρει το...

Posted by Sofia Moutidou on Thursday, February 4, 2021

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ