Οι αντιδράσεις πολιτών για τα δωρεάν δενδρύλλια που δεν πήραν από το Τμήμα Δασών

Εξαντλήθηκαν πριν από την προγραμματισμένη ώρα διάθεσής τους...

Article featured image
Article featured image

Με ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δασών παρακαλεί το κοινό να μην προσέρχεται πλέον στα σημεία παραλαβής δενδρυλλίων, αφού αυτά εξαντλήθηκαν.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σχετικό άρθρο στο Sigmalive, από την μεγάλη ζήτηση παρατηρήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, ειδικότερα στην είσοδο της πόλης, εξού και η Αστυνομία βρέθηκε στο σημείο για να ρυθμίσει την κίνηση.

Στην ανακοίνωσή του το Τμήμα Δασών εκφράζει «τις θερμές του ευχαριστίες προς το κοινό για την άνευ προηγούμενου ανταπόκριση του στην πρωτοβουλία του Τμήματος για παραλαβή δωρεάν δενδρυλλίων και επέκταση του πρασίνου στον τόπο μας».

Ενημερώνει ότι η προσέλευση του κοινού στα σημεία παράδοσης των δενδρυλλίων ξεκίνησε δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη παράδοσής τους (σ.σ. κανονικά, η προγραμματισμένη ώρα ήταν για 10:00 - 13:00).

Εξηγεί ότι για αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης το Τμήμα εξυπηρέτησε τους πολίτες που προσήλθαν στα σημεία αυτά με αποτέλεσμα τα διαθέσιμα δενδρύλλια να εξαντληθούν πριν από την προγραμματισμένη ώρα διάθεσής τους.

Ως εκ τούτου, το Τμήμα Δασών «παρακαλεί το κοινό να μην προσέρχεται πλέον στα σημεία παραλαβής δενδρυλλίων».

Διαβεβαιώνει παράλληλα ότι ανταποκρινόμενο στην μεγάλη επιθυμία του κοινού να συμβάλει στο πρασίνισμα του τόπου μας, το Τμήμα θα ανακοινώσει σύντομα νέα ημερομηνία διάθεσης δενδρυλλίων προς το κοινό.

Ας δούμε όμως πώς αντέδρασαν πολλοί από τους πολίτες που βρέθηκαν στην ουρά για ένα δεντράκι, για να μάθουν τελικά ότι άδικα μπήκαν στον κόπο, αφού αυτά δόθηκαν πριν από την προγραμματισμένη ώρα που ανακοινώθηκε από το Τμήμα Δασών.


den1.jpg


den2.jpg


den4.jpg


den5.jpg


den6.jpg


den7.png


den8.jpg


den9.jpg


Το Τμήμα Δασών εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το κοινό για την άνευ προηγούμενου ανταπόκριση του στην...

Δημοσιεύτηκε από Τμήμα Δασών στις Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ