Να το πάρουμε προσωπικά;

Ενώ όλη η Ελλάδα σχολιάζει το νέο cover του ΒΗΜΑgazino, σχεδόν σε κανένα από τα σχόλια (ειδικά στο ελληνικό Twitter) δεν αναφέρεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Article featured image
Article featured image


Λογικό από τη μια, αν σκεφτούμε ότι στην εικόνα πρωταγωνιστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Γιάννα Αγγελοπούλου, αλλά και σημαίνουσες προσωπικότητες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής. Από την άλλη, όμως, ένα παράπονο δεν μπορούμε να μην το έχουμε...

EwxekPEW8AgbzKR.jpg


Ίσως φταίει και το γεγονός ότι σε αυτό το «έπος» (δεν θα μπορούσαμε να μην αποδώσουμε ένα τέτοιο χαρακτηρισμό σε αυτό το αριστουργηματικό εξώφυλλο) δεν είναι ευδιάκριτο το outfit του ΠτΔ και άρα είναι δύσκολο να διακρίνουμε ποια μορφή της Επανάστασης ενσαρκώνει. Ίσως φταίει δηλαδή η θέση που ο δημιουργός-γραφίστας επέλεξε να τον τοποθετήσει μέσα στο κολάζ.

vimagkazino_0.png


Από την άλλη, όπως βλέπουμε, είναι ξεκάθαρο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο Ιωάννης Μακρυγιάννης, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είναι η Μαντώ Μαυρογένους, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έγινε Νικηταράς, ο Εμμανουέλ Μακρόν είναι ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Μπόρις Τζόνσον παρουσιάζεται ως Λόρδος Μπάιρον, ο Μάριο Ντράγκι έγινε Ανδρέας Μιαούλης και ο Τζο Μπάιντεν ενσαρκώνει τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Ποιος λέτε να είναι ο Νίκος Αναστασιάδης σε αυτό το επικό δημιούργημα;

Πάντως, για τους λίγους που πιθανόν να ισχυρίζονται ακόμα ότι το εξώφυλλο δεν είναι αληθινό, κάποιοι προνόησαν και αποθήκευσαν το σχετικό βίντεο με τη διαφήμιση του τεύχους, το οποίο στη συνέχεια εξαφανίστηκε για να αντικατασταθεί με ένα άλλο, καινούργιο, από το οποίο απουσιάζει το επίμαχο κάβερ.



Εν κατακλείδι, ένα είναι το σίγουρο... Ότι μετά και από αυτό, κάποια σάιτ στην Ελλάδα άρχισαν να τρέμουν, αφού είναι πολύς ο ανταγωνισμός πλέον!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ