Σεξομολογήσεις #551: Σε ένα ινστιτούτο αισθητικής, παράνομα, στο δεύτερο lockdown

Έκανε τη χάρη σε μια φίλη της να ανοίξει κρυφά το ινστιτούτο, εν μέσω lockdown, για τον κολλητό της, παρόλο που κανονικά δεν δέχεται άντρες πελάτες. Ο τύπος το εκμεταλλεύτηκε, πλέον έχει καταντήσει κουραστικός και ενοχλητικός και η ίδια δεν ξέρει με ποιον τρόπο θα βάλει μια τελεία.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Καλησπέρα Tispter. Βοήθεια! Έκανα βλακεία και τώρα το πληρώνω. Το προηγούμενο διάστημα, στο δεύτερο lockdown, παρόλο που το ινστιτούτο μου (είμαι αισθητικός) θα έπρεπε να είναι κλειστό, εντούτοις άνοιγα κρυφά κάποιες φορές, αποκλειστικά για κάποιες πολύ καλές πελάτισσες. Μια μέρα με παρακάλεσε μια φίλη να κάνω τον κολλητό της, ο οποίος ήθελε αποτρίχωση. Ενώ αρχικά αρνήθηκα ευγενικά (αφού δεν συνηθίζω να κάνω άντρες, παρά μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις), στην πορεία και ενώ αυτή επέμενε, είπα ok αλλά μόνο για μια φορά και επειδή μου το ζήτησε η ίδια. Έρχεται ο τύπος και παθαίνω την πλάκα μου, με αποτέλεσμα μέρα παρά μέρα να έρχεται για… αποτρίχωση. Απολαύσαμε και οι δύο τη φάση, ήμουν από την αρχή ξεκάθαρη ότι δεν θέλω δεσμεύσεις, αλλά η πορεία έχει δείξει ότι αυτός έχει φάει κόλλημα. Πλέον, το πράγμα έχει παραγίνει. Εδώ και 15 μέρες που ανοίξαμε και πάλι κανονικά, εγώ δεν βρίσκω καν ώρα να αναπνεύσω, ενώ αυτός επιμένει, σε σημείο που έχει καταντήσει κουραστικός και ενοχλητικός. Του εξηγώ με τρόπο, του εξηγώ ευθέως, τίποτα όμως... Ανά δίωρο στέλνει και νέο μήνυμα. Πώς να του το κόψω; Δώσε tips!

Μάσσιαλλα! Κάθε δίωρο σου στέλλει sms; Σε θέλει και το θέλει απελπισμένα. Που την στιγμή που του έδωσες σσοινί… έτσι εν να έσιεις τωρά! Για να γλυτώσεις που λλόου του κόψε το, χαλλόου! Μην του απαντάς στα μηνύματα, μεν το σηκώνεις το τηλέφωνο για να μιλήσετε, μην του κλείσεις άλλο ραντεβού για να «αποτριχωθείτε» τζαι μην του ξαναδώσεις αφορμή ώσπου να ποκάτσει. Λογικό να γλυκαθεί, μιας τζαι επεράσατε τόσο επικοδομητικά την καραντίνα. Αλλά, αφού εσένα πλέον δεν σου κάνει κέφι… εν τζαι στο κέφι του να σε ενοχλεί τζαι να επιμένει. Το πουλλί... επέτασεν!

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ