Άτυχος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Σοβαρός τραυματισμός για τον σταρ των Λέικερς. Εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Article featured image
Article featured image

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους Λέικερς, καθώς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στους Ατλάντα Χοκς. Τραυματισμός, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα τον αναγκάσει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρονικό διάστημα. Δυσμενής εξέλιξη για την ομάδα του Λος Άντζελες, η οποία θα πιεστεί για μια θέση στην εξάδα της Δυτικής Περιφέρειας.

Ο τραυματισμός του ΛεΜπρόν Τζέιμς προήλθε στις αρχές της δεύτερης περιόδου του αγώνα, όταν ο Σόλομον Χιλ, σε μια προσπάθεια διεκδίκησης κατοχής της μπάλας προσγειώθηκε άτσαλα στον δεξί του αστράγαλο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά τον τραυματισμό του, προσπάθησε να συνεχίσει, πετυχαίνοντας και τρίποντο για την ομάδα του. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε για τα αποδυτήρια.


Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης, έδειξε βαρύ διάστρεμμα, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 7-8 παιχνίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ