41 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου ενώνουν τις φωνές τους τιμώντας την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης

Με το τραγούδι τους τιμούν την Ελευθερία, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας.

Article featured image
Article featured image

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της Ιδιωτικής Ελληνικής Σχολής «Φόρουμ» στη Λευκωσία, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.


Μέσα από ένα βίντεο, 41 μαθητές -που λόγω της κατάστασης χωρίστηκαν-, βρήκαν τον τρόπο να ενώσουν τις φωνές τους και να τραγουδήσουν μαζί για την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

«Από τότε που η ελευθερία φώτισε τους ουρανούς, έγινε κίνητρο και δύναμη στις ψυχές ανθρώπων που ύψωσαν το ανάστημά τους για να την κερδίσουν! Οι ιδέες και τα ιδανικά του 1821, σαν φάρος, φωτίζουν και τον δικό μας δρόμο μέχρι και σήμερα, δίνοντάς μας ένα νέο κίνητρο! Για να ενώσουμε τις φωνές μας, όσες αποστάσεις κι αν μας χωρίζουν. Για να τιμήσουμε πιασμένοι χέρι χερι τους μεγάλους αγώνες του έθνους μας.

Η ελευθερία γίνεται στα χείλη μας τραγούδι και η ψυχή μας συντονίζεται σε έναν κοινό παλμό που μπορεί να βρίσκει τον τρόπο, πέρα από περιορισμούς να μιλά για υψηλά ιδανικά, να ονειρεύεται για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.

Με αυτό το μήνυμα οι μαθητές της Σχολής μας ενώνουν σε ένα τραγούδι τις φωνές τους για να τιμήσουν τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση», αναφέρεται στο μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο.

Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ