Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε την εμφάνιση της Άντρης Αναστασιάδη και μάς «κούφανε» [ΒΙΝΤΕΟ]

Μα «ταξιθέτρια στο Μαξίμου», κύριε Λάκη μας;

Article featured image
Article featured image


Η Πρώτη Κυρία της Κύπρου, Άντρη Αναστασιάδη, παρευρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Αναστασιάδη, στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν των επίσημων προσκεκλημένων, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η Πρόεδρος της Ελλάδας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έδωσαν αμφότεροι το «παρών» τους.

Andri.jpg



Ο Λάκης Γαβαλάς ως επίσημος εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Μόδας σχολίασε την επομένη τις εμφανίσεις των κυριών και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη και την παρουσία της δικής μας Πρώτης Κυρίας. Η οποία, σημειωτέο, επέλεξε για τη βραδιά ένα μαύρο μάξι φόρεμα και αμφιλεγόμενες -κατά την ταπεινή μας άποψη- μαύρες γόβες.

Άντρη.jpg



Ο γνωστός σχεδιαστής, σχολιάζοντας την εμφάνιση της κας Άντρης, την παρομοίασε με «ταξιθέτρια του Μαξίμου», ενώ δεν άφησε άνευ σχολιασμού και την κάπως αμήχανη κίνησή της να αποθέσει κάπου την κάπα της. Πάντως, σε γενικές γραμμές και πέραν του καυστικού σχολιασμού του, αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στην ίδια, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «είναι μια γυναίκα με πολύ στόμφο που δεν εγκλωβίζεται με τίποτα».

Δείτε όσα είπε στο 06:17.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ