Σεξομολογήσεις #556: «Χωρίσαμε λόγω της χειριστικής και κτητικής μου συμπεριφοράς»

Χώρισε με την κοπέλα του, διότι υπήρξε, όπως ο ίδιος ομολογεί, κτητικός και πιεστικός. Τώρα το μετάνιωσε και νιώθει χάλια, αλλά η Tipster τού αποκαλύπτει μια μεγάλη αλήθεια που πρέπει να είναι «ευαγγέλιο» για κάθε επιτυχημένη σχέση.

Article featured image
Article featured image


*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Καλησπέρα,

Χώρισα με την κοπέλα μου επειδή είχα χειριστική και κτητική συμπεριφορά -όπως μου είπε-, και τώρα που βγήκα από την κατάσταση, κατάλαβα ότι έχει αρκετό δίκιο. Την πίεζα κάπως και νιώθω χάλια που δεν το κατάλαβα πιο νωρίς. Στην ουσία τώρα καταλαβαίνω πως μπορεί να γινόμουν και λίγο βάρος, αλλά νιώθω βλάκας που, ενώ ήθελα να είμαι κοντά της και να είμαστε καλά, κατάφερα το αντίθετο. Δεν με θέλει πια, αλλά έτσι όπως τελείωσε εκ μέρους της, εγώ νιώθω το χειρότερο συναίσθημα που έχω νιώσει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν ξέρω γιατί σας τα γράφω, απλώς ήθελα κάπου να το πω.


Καλά έκανες που το μοιράστηκες μαζί μας... Μπορεί και να δει τις σκέψεις σου και να σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Οξά... εν θέλεις; Anyway. Όταν λες ότι νιώθεις το χειρότερο συναίσθημα που έχεις νιώσει ποτέ, να καταλάβω ότι ξαναβρέθηκες σε παρόμοια κατάσταση, αλλά σε πιο soft ένταση; Και πάλι anyway. Το σημαντικό είναι ότι παραθέτεις τα φάουλ σου = χειριστικός, κτητικός, πιεστικός, βάρος. Αν κάνεις την εξίσωση στους χαρακτηρισμούς αυτούς, θα δεις ότι έχεις ένα άθροισμα φοϊτσιάρικο! Τι εννοώ; Αυτά που προέβαλλες κατά τη διάρκεια της σχέσης σου, όχι μόνο πνίγουν τον άλλο, αλλά, κουράζουν τον, θυμώνουν τον, απομακρύνουν τον! Τζαι έτα τζαμαί τωρά. Έμεινες στον άσσο. Όταν είμαστε σε μια σχέση, αφήνουμε χώρο να αναπνέει η ίδια η σχέση, αλλά και ο/η σύντροφός μας, τα«θέλω» μας, τα «όχι» και τα «ναι» μας. Δεν πιάνεις τον άλλο που τον λαιμό και επιβάλλεις μόνο τα δικά σου «θέλω». Είναι ΛΑΘΟΣ. Άρα, τι μπορείς να κάμεις τωρά; Πρώτον σταμάτα να νιώθεις βλάκας επειδή δεν τα κατάφερες μαζί της. Να νιώσεις λλίον, παράλογος... ναι! Αφού το παραδέχεσαι ότι της έψησες το ψάρι στα χείλη. Και το δεύτερο που θα κάνεις είναι να πείσεις τον εαυτό σου ότι μπορείς να είσαι λιγότερο πρήχτης, λιγότερο κτητικός, λιγότερο ενοχλητικός και ότι με λιγότερη δόση αυτών των λανθασμένων εμμονών σου, θα βρεις και θα κερδίσεις μια νέα σύντροφο που θα σου αξίζει, δείχνοντάς της την αφοσίωση και την αγάπη σου που ξέρω ότι ξεχειλίζεις.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ