Όταν το Tik Tok αποκτά εκπαιδευτικό χαρακτήρα

Γυναίκα κρατούσε στα χέρια της (χωρίς να το γνωρίζει) ένα από τα πιο θανατηφόρα θαλάσσια πλάσματα στον κόσμο, με αρκετό δηλητήριο για να σκοτώσει 26 ανθρώπους.

Article featured image
Article featured image

Σε ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok, με 2,6 εκατομμύρια προβολές, η Kaylin Marie, στις διακοπές της στο Μπαλί, φαίνεται να κρατάει ένα πολύ μικρό χταπόδι, καφέ χρώματος με μαύρες κηλίδες. Αυτό που δεν γνώριζε, είναι το γεγονός ότι κρατούσε στα χέρια της ένα χταπόδι με μπλε δακτυλίους, το οποίο με το δηλητήριό του (τετροδοτοξίνη, που είναι ισχυρή νευροτοξίνη) μπορεί να σκοτώσει μέχρι και 26 ανθρώπους.

Αν και το τσίμπημα είναι τόσο ανώδυνο που μπορεί να μη γίνει αντιληπτό από το θύμα, σε λίγα λεπτά είναι ικανό να παραλύσει το αναπνευστικό σύστημα του ανθρώπου. Μάλιστα, δεν υπάρχει αντίδοτο και η μόνη πιθανότητα για να σωθεί κάποιος είναι εάν δια σωληνωθεί εντός 30 λεπτών. Πρόκεται για ένα απο τα πιο θανατηφόρα θαλάσσια πλάσματα στον πλανήτη.



Η ίδια διαβάζοντας αυτές τις πληροφορίες μετά από τη στιγμή που το κράτησε, μη γνωρίζοντας αν την έχει τσιμπήσει, έκλαιγε για 3 ώρες. Ευτυχώς, το θανατηφόρο χταπόδι δεν την τσίμπησε. Μάλιστα, η ίδια φαίνεται να χρησιμοποίησε αυτή την εμπειρία όσο καλύτερα μπορούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Screenshot_2021-03-29 KP ( kaylinmarie21) TikTok Watch KP's Newest TikTok Videos(1).png

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα εξελιχτεί όλο αυτό σε ένα νέο challenge του TikTok!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ