Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για τα προγράμματα σπουδών Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Επιστημών Υγείας & Ζωής

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για τα προγράμματα σπουδών της Ιατρικής, της Οδοντιατρικής και των Επιστημών Υγείας και Ζωής που προσφέρει, την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, στις 6:30 μ.μ.

Article featured image
Article featured image

Κάνε εγγραφή εδώ.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή διαδραστική παρουσίαση όπου ο Πρύτανης, οι Κοσμήτορες των αντίστοιχων σχολών και Διοικητικό προσωπικό θα ενημερώσουν για τα προγράμματα σπουδών και τη διαδικασία εισαγωγής. Ακόμη φοιτητές και φοιτήτριες των προγραμμάτων θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες σε σχέση με το πανεπιστήμιο αλλά και τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο.

Επιπρόσθετα, θα υπάρχει σύνδεση με χώρους της πανεπιστημιούπολης συμπεριλαμβανομένων των εργαστηρίων Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής, και Βιολογίας. Έτσι, οι συμμετέχοντες θα έχουν μια πραγματική εικόνα της Πανεπιστημιούπολης και των υποδομών που στηρίζουν τα προγράμματα σπουδών.

Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνδεθούν ζωντανά και να συνομιλήσουν σε εικονικά – virtual session με εξειδικευμένους συμβούλους Εισδοχής για ερωτήματα ή απορίες που μπορεί να έχουν. Επίσης, καθόλη τη διάρκεια της παρουσίασης, ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματα τους.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατέχει το συγκριτικό πλεονέκτημα καθώς προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες σπουδές στους τομείς Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Επιστημών Υγείας και Ζωής στην Κύπρο, με 23 προγράμματα σπουδών – 11 εκ των οποίων προσφέρονται κατά αποκλειστικότητα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 101+ πανεπιστημίων του κόσμου στη κατάταξη των Times Higher Education (THE) Impact Rankings 2020 στο τομέα της Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Υποδομών.

Κάνε εγγραφή εδώ.

Έναρξη νέου κύκλου σπουδών Φθινοπωρινού Εξαμήνου: 4 Οκτωβρίου 2021

Περισσότερες πληροφορίες

Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών τηλ. +35722713000 ή email: info@euc.ac.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ