Ποιο Tokyo και ποια Silicon Valley;

Ένα ιδιαίτερο startup στην Κύπρο κατάφερε να πετύχει αυτό που πολλοί προσπάθησαν... μα δεν κατάφεραν. Κάτι που μέχρι χθες έβρισκες μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Article featured image
Article featured image

Αλλά, όχι πια. Η φαντασία έχει γίνει πραγματικότητα!

Και μάλιστα, είναι τόσο καλό αυτό που θα δεις, που θα δυσκολευτείς να πιστέψεις ότι είναι πρωταπριλιάτικο.

Συγκεκριμένα, η επιστημονική ερευνητική ομάδα του fetch κατάφερε να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό αξεσουάρ το οποίο αποτελεί ένα εξελιγμένο σύστημα ανάλυσης συναισθημάτων, συμπεριφοράς και διάθεσης. Με τη χρήση της νανοτεχνολογίας, του artificial intelligence και του machine learning, μπορεί να προβλέψει με εξαιρετική ακρίβεια τις ανάγκες του χρήστη πριν καν ο ίδιος τις αντιληφθεί. AKA fetch Instant!

Μέχρι τις 30 Μαρτίου του 2021, μπορούσατε να παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας προϊόντα, από την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή του fetch, με χρόνο παράδοσης 1 ώρας.

Τώρα, αφού το fetch Instant αναγνωρίσει μια ανάγκη, παραγγέλλει αυτόματα τα προϊόντα από το κατάστημα και καταφθάνουν στην πόρτα σας πριν καν αντιληφθείτε πως τα χρειάζεστε.


In Text 800X500.png


Όπως βλέπετε, η δημιουργική ομάδα του fetch σχεδίασε αυτή τη γουστόζικη, εύχρηστη και διακριτική συσκευή, με γνώμονα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της μόδας. Βγαίνει σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς και μεγέθη.

Κοντά σας από την 1η Απριλίου 2022.

Fetch Instant

Order in Seconds. Delivered.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ