«Μείνε Δίπλα μου», από τη θεατρική Ομάδα PERSONA

Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 23 Απριλίου, στο Flea Theatre, στη Λευκωσία.

«Οι άνθρωποι εγκλωβίζονται και ζουν ολοένα και πιο παρασιτικά στην ανέχεια και την ένδεια, χωρίς διεξόδους διαφυγής. Το αδηφάγο κοινωνικό σύστημα αδυνατεί να προσφέρει λύσεις».
Η Θεατρική Ομάδα Persona ανακοίνωσε την καινούργια της θεατρική παραγωγή, «Μείνε Δίπλα μου», των Κώστα Σιλβέστρου, Χριστίνας Κωνσταντίνου και Πάνου Μακρή, σε σκηνοθεσία και τελική δραματουργική επεξεργασία Κώστα Σιλβέστρου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση «πρόκειται για μια αλληγορική θεώρηση του «Νεαρού Βασιλιά» του Όσκαρ Ουάιλντ, μέσα από τον φακό της σύγχρονης σκληρής πραγματικότητας».


Η παράσταση γεννήθηκε στην «καρδιά» της πανδημίας και πρωτοσυστήθηκε στους θεατές τον περασμένο Φεβρουάριο μέσα από την online streaming προβολή της. Πρόκειται για μια παράσταση επινοημένου θεάτρου, με μαύρο χιούμορ και κυνική διάθεση, με το παράλογο, και το οξύμωρο να έχουν την πρώτη θέση.Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 23 Απριλίου στο Flea Theatre στη Λευκωσία και θα ολοκληρώσει τον κύκλο παραστάσεων της στις 18 Μαΐου 2021. (όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 19:00)

Λίγα Λόγια για την υπόθεση:

Δυο αδέρφια στην επαρχία, παρατημένα στο έλεος της τύχης, έχοντας χάσει τη μητέρα τους από ανίατη ασθένεια, αποφασίζουν, μετά από πολλή σκέψη, να πραγματοποιήσουν την τελευταία της επιθυμία. Ο θάνατός της κι η στερνή παράκλησή της -ακραία, παράδοξη, ωμή και μακάβρια- δίνει σ’ αυτήν μια επ’αόριστον παράταση στα εγκόσμια, και στους ίδιους, μια μοναδική ευκαιρία για επιβίωση. Οι κώδικες ηθικής ανατρέπονται από την ίδια την ανάγκη.

meine dipla mou_2.jpg


Στοιχεία Παράστασης:

- Ομάδα Δραματουργίας: Κώστας Σιλβέστρος, Χριστίνα Κωνσταντίνου, Πάνος Μακρής

- Σκηνοθεσία-Τελική Δραματουργική επεξεργασία: Κώστας Σιλβέστρος

- Επί σκηνής: Χριστίνα Κωνσταντίνου, Πάνος Μακρής

- Σκηνικά-Κοστούμια: Σωσάννα Τομάζου

- Μουσική: Δημήτρης Σπύρου

- Σχεδιασμός Φωτισμού: Σεσίλια Τσελεπίδη

- Βοηθός Σκηνογράφου: Νατάσα Σιάμισιη

- Video Προβολές: Αντρέας Κυριάκου

- Χειρισμός Κονσόλας: Λήδα Καραγιάννη

- Φωτογραφίες: Λένια Γεωργίου


Παραστάσεις:

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 24, 25/4 και 7,8,9/5

Παρασκευή και Σάββατο 14 και 15/5

Δευτέρα και Τρίτη 17 και 18/5


*Διάρκεια Παράστασης: 60 λεπτά

Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα υποκαταστήματα ACS Courier

Τηλέφωνο Επικοινωνίας και Κρατήσεων: 70000138

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ