H Χέιλι Χάσελχοφ γίνεται το πρώτο plus size μοντέλο σε ευρωπαϊκό εξώφυλλο του Playboy

«Ελπίζω να εμπνεύσω γυναίκες να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους για το άγνωστο και να ζήσουν με τρόπο που δεν τις ορίζει το σώμα τους».

Article featured image
Article featured image

H Χέιλι Χάσελχοφ (κόρη του Ντέιβιντ Χάσελχοφ) πρωταγωνιστεί στο νέο εξώφυλλό του γερμανικού Playboy και γράφει ιστορία ως το πρώτο μοντέλο με καμπύλες, σε ευρωπαϊκό εξώφυλλο του εμβληματικού περιοδικού. Όπως ανέφερε, η ίδια αισθάνεται υπερήφανη για το σώμα της και εξήγησε ότι το να επιδεικνύει τις καμπύλες της είναι κάτι που της χαρίζει δύναμη.



Η 28χρονη ηθοποιός και μοντέλο με ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε το εξώφυλλο και έγραψε «Είμαι τόσο συγκινημένη με το εξώφυλλο και όσα σημαίνει για το inclusivity και τον απώτερο σκοπό του απέναντι στο female empowerment. Ήθελα να χρησιμοποιήσω την συγκεκριμένη πλατφόρμα για να πω ότι έχετε τη δύναμη να αγαπάτε το σώμα σας χωρίς δισταγμούς λόγω των κοινωνικών στερεοτύπων για την ομορφιά. Η σχέση με το σώμα μου πάντα πήγαζε από την σχέση με την ψυχική μου κατάσταση. Με τον Μάιο να έχει κηρυχθεί ως μήνας Mental Heath Awareness, νιώθω δυνατή που μπορώ και ξυπνάω γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να απολογούμαι. Ελπίζω να εμπνεύσω γυναίκες να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους για το άγνωστο και να ζήσουν με τρόπο που δεν τις ορίζει το σώμα τους. Αν υπάρχει κάτι που θα έλεγα στο νεότερο εαυτό μου ήταν ότι αξίζει ακριβώς όπως είναι. Ελπίζω μόνο αυτό το εξώφυλλο να επιτρέψει στις γυναίκες να γνωρίζουν ότι τυγχάνουν αγάπης, εκτίμησης και επιθυμίας ακριβώς όπως είναι- εδώ και τώρα»



Οι φωτογραφίες του μοντέλου τραβήχτηκαν στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του lockdown, από την φωτογράφο Ellen von Unwerth. Επίσης, αποκάλυψε ότι η πρόσφατη της φωτογράφιση είχε την «έγκριση» του διάσημου πατέρα της καθώς ο ίδιος πιστεύει σε εκείνη και στηρίζει τις επιλογές της. «Τόσο η μητέρα μου όσο και ο πατέρας μου με στηρίζουν πάντα πολύ σε ό,τι κι αν κάνω. Υπενθυμίζω ότι είμαι στον χώρο από τα 14 μου, κι ότι εργάζομαι ως curvy μοντέλο από εκείνη την νεαρή ηλικία. Έχοντας δει την πορεία μου από τότε που ξεκίνησα μέχρι που έχω φτάσει σήμερα, και οι δύο με στηρίζουν απίστευτα, πιστεύουν σ' εμένα και στις επαγγελματικές επιλογές μου. Το ίδιο κάνω κι εγώ γι' αυτούς».



*Το Playboy είχε γράψει ξανά ιστορία το 2016 όταν η Fluvia Lacerda πόζαρε για το εξώφυλλο της βραζιλιάνικης έκδοσης του περιοδικού, και έγινε τότε το πρώτο plus-size μοντέλο σε εξώφυλλο οποιουδήποτε περιοδικού Playboy.

s-l400.jpg


Πηγή: LiFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ