«Και κάπως έτσι μπήκε ο Peanut στη ζωή μας» [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Τετράποδος ένοικος στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μόνιμος κάτοικος του Μεγάρου Μαξίμου είναι εδώ και λίγες ημέρες ο Peanut, το αξιολάτρευτο σκυλάκι που υιοθέτησε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από την πρόσφατη επίσκεψή του στο καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης.

skilosmitsotakiskatafigio (1).jpgΗ επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργου πραγματοποιήθηκε την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων και όπως δήλωσε ο ίδιος «Η αλήθεια είναι ότι δεν τον διάλεξα εγώ, αλλά εκείνος. Με το που πάτησα το πόδι μου, ήρθε περιχαρής να με υποδεχθεί. Αυτό ήταν!»O Πρωθυπουργός της Ελλάδας σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωση, δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες του Peanut γράφοντας το εξής «Και κάπως έτσι μπήκε ο Peanut στη ζωή μας! Μας διάλεξε όταν πριν από δυο εβδομάδες επισκεφθήκαμε την Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο!»


skilos mitsotakis (3).jpg


skilos mitsotakis (2).jpg


skilos mitsotakis (9).jpg


skilos mitsotakis (8).jpg


*Τον περασμένο Νοέμβριο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε υιοθετήσει μία γάτα, την Καλυψώ, που είχε διασωθεί από την Φιλοζωική Δράση Καρπάθου.

sakellaropulu-gataki-karpathos.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ