Πορεία στη Λευκωσία με τίτλο «Μαζί στον Δρόμο για την Ομοσπονδία»

Δύο πορείες, οι οποίες θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα στην ελεύθερη και την κατεχόμενη Λευκωσία και θα συναντηθούν ένθεν κι ένθεν του ενετικού τείχους, στον χώρο παρά την Πύλη Πάφου, στη Λευκωσία.

Article featured image
Article featured image

Eνόψει της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό, πολίτες και από τις δύο πλευρές διοργανώνουν πορεία το ερχόμενο Σάββατο, 24 Απριλίου, με σκοπό να δηλώσουν την υποστήριξή τους για ομοσπονδιακή λύση.

Αυτούσιο το κείμενο των διοργανωτών:

Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι ενωμένοι συναντιόμαστε μαζί στο δρόμο για να διατρανώσουμε τη θέλησή μας για Ομοσπονδιακή Λύση ενόψει της άτυπης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό στη Γενεύη.

Δύο πορείες οι οποίες θα ξεκινήσουν και από τις δύο πλευρές της Πράσινης Γραμμής θα συναντηθούν ένθεν κι ένθεν του ενετικού τείχους στο, χώρο παρά την Πύλη Πάφου στη Λευκωσία.

Η προσυγκέντρωση για τις πορείες θα γίνει στις 17:30. Η πορεία από το νότιο μέρος της Πράσινης Γραμμής θα ξεκινήσει από την πλατεία Ελευθερίας ενώ από το βόρειο μέρος στο Eski peyak mağazası önü.

Τη μεγάλη κινητοποίηση στηρίζουν σημαντικός αριθμός Ε/κ και Τ/κ φορέων, που συνυπογράφουν την διακήρυξη. #together4federation24_4

FACEBOOK EVENT


174480899_1207488556375799_2355093804184465238_n.jpg



Κεντρική φωτογραφία: Κατερίνα Ατταλίδου (*Πύλη Πάφου)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ