Who Cares

Οι αντιφάσεις που προκύπτουν ανάμεσα στο τι θεωρούμε καλό για τον εαυτό μας με βάση τις προσωπικές μας ανάγκες και επιθυμίες, και τι η κοινωνία μάς επιβάλλει.

Article featured image
Article featured image

Η παράσταση της Ομάδας Εν δράσει διερευνά τις αντιφάσεις που προκύπτουν ανάμεσα στο τι θεωρούμε καλό για τον εαυτό μας με βάση τις προσωπικές μας ανάγκες και επιθυμίες, και τι η κοινωνία μάς επιβάλλει.

Μέσα από τον φακό της ταυτότητας, του φύλου, της ηλικίας, εξετάζουμε πώς εξωτερικές δυνάμεις, όπως κοινωνικές νόρμες, στερεότυπα αλλά και δημόσιες πολιτικές, επηρεάζουν τις προσωπικές μας αντιλήψεις και συμπεριφορές.

Η παράσταση συνδυάζει τον εξομολογητικό λόγο με το χιούμορ και την κίνηση για να μας οδηγήσει σε ένα σωματικό και συναισθηματικό ταξίδι που μας μιλάει για το σήμερα.

Χορογραφία / Περφόρμανς: Εύη Δημητρίου

Δραματουργία: Guy Cools

Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Μαΐου

Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός

Ώρα 20:00 (40’)

Εισιτήρια €10 & €8

Πληροφορίες 77777745

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Τύπος προσπάθησε να περάσει από αεροδρόμιο 150 δηλητηριώδεις σκορπιούς στις αποσκευές του

Article featured image

Πόλη βγαίνει προς πώληση προσφέροντας ευκαιρία να γίνει κάποιος δήμαρχός της

Article featured image

Η 78χρονη Μπανγκ περνά τις ημέρες της παρέα με μια κούκλα ΑΙ