Δεκάδες μαθητές Γυμνασίου χορεύουν ταυτόχρονα ζεϊμπέκικο

«Υπάρχει και η θετική προσέγγιση της ζωής».

Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με άρθρο του SigmaLive, μαθητές του Γυμνασίου Θεοσκέπαστης, βρήκαν ένα όμορφο τρόπο για να στείλουν ένα αισιόδοξο μήνυμα. Οι μαθητές, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Σταύρου Αγαθοκλέους, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, χόρεψαν στο γήπεδο του σχολείου «Το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας». Μέσα από την κίνηση αυτή ήθελαν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα, ότι πέραν από τη μιζέρια και τα αρνητικά των τελευταίων μηνών, υπάρχει και η θετική προσέγγιση της ζωής.



Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο καθηγητής Σταύρος Αγαθοκλέους δημοσίευσε το βίντεο από τον χορό των μαθητών, επισημαίνοντας πως «ό,τι κάμνεις πρέπει να το αγαπάς και να το υποστηρίζεις»

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΟΥ (ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ) ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ. ΟΤΙ ΚΑΜΝΕΙΣ...

Posted by Σταυρος Αγαθοκλεους on Tuesday, April 20, 2021


Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Θεοσκέπαστης, Κωνσταντίνα Ευθυβούλου, ανέφερε πως όραμά τους είναι να δημιουργήσουν ένα δημοκρατικό σχολείο που να καλλιεργεί την ελεύθερη έκφραση, την κριτική σκέψη, τη δημιουργικότητα, την ευγένεια, την αγάπη για το περιβάλλον, τις παραδοσιακές μας αξίες και τον σεβασμό στην ιδιαιτερότητα.

Πηγή: Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ