Δημοτικός σύμβουλος βγήκε σε τηλεδιάσκεψη φορώντας ό,τι πιο άνετο βρήκε [ΒΙΝΤΕΟ]

Το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι πως… ο εν λόγω πολιτικός είναι άνετος και δεν το κρύβει.

Article featured image
Article featured image

Τι κι αν έχουμε κλείσει προ πολλού τον ένα χρόνο από τότε που μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας οι τηλεδιασκέψεις. Η αμηχανία συνεχίζει να υπάρχει, όπως και τα… χαριτωμένα περιστατικά σε πολλές από αυτές, ειδικά σε περιπτώσεις που οι πρωταγωνιστές είναι boomers οι οποίοι έχουν μια κάποια άρνηση να προσαρμοστούν σε αυτά τα περίεργα high-tech κόλπα.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, ένας δημοτικός σύμβουλος στην Κόρινθο, ο οποίος βγήκε άνετος σε τηλεδιάσκεψη, με τα εσώρουχα… λογικά για μέγιστη πολιτική άνεση!

Συγκεκριμένα, το εν λόγω μέλος του δημοτικού συμβουλίου αποφάσισε να συμμετάσχει φορώντας ό,τι πιο άνετο είχε, όμως απέτυχε να βάλει το κινητό στη σωστή γωνία, ώστε να φαίνεται μόνο το πρόσωπό του. Παρότι προσπάθησε επανειλημμένα να το διορθώσει, οι υπόλοιποι συμμετέχοντες τον «καμάρωσαν» με τα εσώρουχα, με κάποιους από αυτούς να τονίζουν ότι «αυτή δεν είναι εικόνα δημοτικού συμβουλίου».

Ο ίδιος ο δήμαρχος δήλωσε ότι «θα μας βγάλει το Ράδιο Αρβύλα», όμως είχε κάνει λάθος, αφού πρώτο το Luben τον έφερε στο προσκήνιο!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ