Ο Δήμος Λευκωσίας μάς δίνει τη δυνατότητα (και) να τον ακούμε

Ίσως να είναι και ο πρώτος ευρωπαϊκός Δήμος με δικά του podcasts.

Article featured image
Article featured image

Τα πρώτα podcasts τα οποία μπορείς να ακούσεις ΕΔΩ, δίνουν χρηστικές συμβουλές σε δημότες, επιχειρηματίες και επισκέπτες της πρωτεύουσας.

Σκοπός του Δήμου Λευκωσίας, πέραν από την παρουσίαση πληροφοριών χρηστικής αξίας, είναι μέσα από τα podcasts να παρουσιάζεται η ιστορία της πόλης, τα πολιτιστικά της μνημεία, τα μουσεία, οι χώροι πολιτισμού και τα θέατρα.

Επιπλέον, μέσα από αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ανθρώπους που έζησαν, μεγάλωσαν και δημιούργησαν στη Λευκωσία, οι οποίοι θα μοιράζονται μαζί μας αγαπημένες τους διαδρομές ή τις αναμνήσεις τους.

Τα podcasts θα δημοσιεύονται στο κανάλι του Δήμου σε Spotify, Apple και Google podcasts εβδομαδιαίως, οπότε έχετε μάτια και αυτά ανοικτά.

Τη φωνή τους στα πρώτα podcasts δίνουν οι Παναγιώτης Κυριάκου, Πέγκυ Σπινέλη και Ανδρέας Φυλακτού.

Τη δημοσιογραφική επιμέλεια, την οργάνωση και την παραγωγή έχει η Πέγκυ Σπινέλη, η ηχοληψία, το μοντάζ και η μίξη ήχου έγιναν από τη Black Lemon TV, ενώ τα δημιουργικά ετοίμασε η Katerina Tseva.

Μπορείτε να ακούσετε τα podcasts στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://nicosiamunicipalitypodcasts.buzzsprout.com ή ακολουθώντας Nicosia Municipality Podcasts στο Spotify.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ