Ένας 18χρονος ανάμεσα στους νεαρότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο

Πώς βρέθηκε με περιουσία 3.3 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Article featured image
Article featured image

Στα 18 του χρόνια, ο Γερμανός Kevin David Lehmann βλέπει το όνομά του να φιγουράρει στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου του περιοδικού Forbes, στη θέση 925, ανάμεσα σε περισσότερα από 2.500 άτομα.

Η περιουσία του αυτή τη στιγμή φτάνει τα 3,3 δισεκατομμύρια ευρώ και φέτος είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται το όνομά του στη εν λόγω λίστα, καθώς τα προηγούμενα χρόνια ήταν ανήλικος.

Πώς βρέθηκε με 3.3 δισεκατομμύρια περιουσία

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, o Kevin David Lehmann κατέχει το 50% της κορυφαίας αλυσίδας φαρμακείων της Γερμανίας, dm (drogerie markt), η οποία αποφέρει ετήσια έσοδα άνω των 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 1973 όταν ο Goetz Werner άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην Καρλσρούη της Γερμανίας. Σήμερα, η dm έχει περίπου 3.700 τοποθεσίες.

Το 1974, ο πατέρας του Κέβιν Ντέιβιντ Λέμαν, Γκουεντέρ, ο οποίος έφτασε στη συνέχεια στην αλυσίδα παντοπωλείων της οικογένειάς του Pfannkuch, επένδυσε στη dm.

Ο Guenther μεταβίβασε την κυριότητα του 50% dm του στο Kevin David το 2017, ωστόσο, ούτε ο Κέβιν Ντέιβιντ ούτε ο πατέρας του έχουν εμπλακεί λειτουργικά στη dm.


Πληροφορίες/φωτογραφία: Forbes

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ