Η γυναίκα με τα πιο μεγάλα νύχια τα έκοψε για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια

Η Ayanna Williams ως γνωστό κατείχε το ρεκόρ για τα πιο μακριά νύχια του κόσμου.

Article featured image
Article featured image

Η Ayanna Williams, κάτοχος του Ρεκόρ Γκίνες για τα πιο μακριά νύχια σε γυναικεία χέρια, αποφάσισε επιτέλους να τα κόψει.

Είχε κερδίσει τον τίτλο το 2017, όταν τα νύχια της είχαν τότε μήκος σχεδόν 6 μέτρα και χρειάζονταν δυο μπουκαλάκια βερνίκι νυχιών για να ολοκληρωθεί το μανικιούρ της, σύμφωνα με το Guinness.


Πριν κόψει τα νύχια της πρόσφατα, κατάφερε να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ της, καθώς πλέον χρειαζόταν τρία ή τέσσερα μπουκαλάκια βερνίκι, αν και δεν έγινε γνωστό το μήκος τους.

Η Williams επισκέφτηκε ένα δερματολογικό ιατρείο στο Τέξας προκειμένου να λιμάρουν τα νύχια της με ειδικό ηλεκτρικό τροχό.

rekor_makria_nixia_4.jpg

rekor_makria_nixia_5.jpg


«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα που φεύγουν τα μωρά μου», είπε για τα νύχια της, σημειώνοντας πως τα μεγαλώνει εδώ και «περίπου 28 με 29 χρόνια».

«Είμαι τόσο, μα τόσο έτοιμη για μια νέα ζωή. Ξέρω ότι θα μου λείψουν αλλά έφτασε η στιγμή να φύγουν. Βασικά με κούρασαν τόσο πολύ οπότε ήρθε η ώρα να φύγουν. με ή χωρίς τα νύχια μου, θα είμαι ακόμη η βασίλισσα. Τα νύχια δεν με κάνουν αυτό που που είμαι».

rekor_makria_nixia_8.jpg

rekor_makria_nixia_6.jpg


Όπως εξήγησε, πήρε την απόφαση να κόψει τα νύχια της επειδή δυσκολευόταν να κάνει απλές, καθημερινές δραστηριότητες.

«Με τις κινήσεις μου, έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτική. Οπότε συνήθως στο μυαλό μου, ήδη προετοιμάζομαι για το επόμενο βήμα που έχω να κάνω ώστε να βεβαιωθώ ότι δεν θα τραυματιστώ με τα νύχια μου ή δεν θα τα σπάσω», λέει η Williams.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα τα κόψω επειδή ανυπομονώ για νέα ξεκινήματα, ενώ στο τέλος της διαδικασίας τόνισε ότι έφυγε ένας βάρος από τις αρθρώσεις της.

rekor_makria_nixia_7.jpg

rekor_makria_nixia_3.jpg


Τα νύχια της θα εκτεθούν στο μουσείο Ripley's Believe It or Not! στο Ορλάντο της Φλόριντα. «Θα είναι φανταστικό! Θα είναι σαν κέρινο ομοίωμά μου αλλά μόνο με τα νύχια μου. Ανυπομονώ να το δω», είπε.

Για την ιστορία, το ρεκόρ της Williams αν και εντυπωσιακό, δεν είναι το μεγαλύτερο για τα πιο μακριά νύχια σε γυναικεία χέρια. Τα νύχια της Lee Redmond είχαν ξεπεράσει σε μήκος τα 8.5 μέτρα μέχρι που έσπασαν σε τροχαίο ατύχημα το 2009, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ