Ίσως αλλάξει το στάτους των 72 ωρών με τα τεστ, για φαγητό σε εξωτερικούς χώρους

Τι δήλωσε σχετικά ο Κωσνταντίνος Ιωάννου.

Article featured image
Article featured image

Μιλώντας χθες ο υπουργός Υγείας σε διαδικτυακή ενημερωτική εκπομπή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη χρήση του SafePass, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε ενδεχόμενες άλλες χαλαρώσεις.

Συγκεκριμένα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν περαιτέρω χαλαρώσεις όσον αφορά την διενέργεια rapid test, κάτι το οποίο στην παρούσα φάση έχει οριστεί να γίνεται κάθε 72 ώρες όταν πρόκειται για κοινωνικές δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως το κάθε μέτρο αξιολογείται ανάλογα με την εμβολιαστική κάλυψη αλλά και τα επιδημιολογικά δεδομένα και εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες θα υπάρχουν χαλαρώσεις.

Όπως είπε, σε εξωτερικούς χώρους της εστίασης ίσως απαιτείται rapid test σε εβδομαδιαία βάση, κάθε 7 μέρες δηλαδή.



Φωτογραφία: Regina Victorica / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αν αποφεύγεις τον γάμο, σου έχουμε έναν (εξαιρετικό) λόγο που θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς

Article featured image

Οι αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι είναι πλέον απειλούμενο είδος και ενδέχεται να εξαφανιστούν μέχρι το τέλος του αιώνα

Article featured image

«Καταστρέφει» τελικά το μπλε φως των κινητών τον ύπνο μας;