Ο Έλιοτ Πέιτζ απαντά τι του έχει χαρίσει τη μεγαλύτερη χαρά στο ταξίδι της φυλομετάβασης

Ο τρανς ηθοποιός μίλησε συγκινημένος στην Όπρα Γουίνφρεϊ για την ευτυχία που νιώθει όταν βγαίνει από το ντους, φοράει μόνο μια πετσέτα γύρω από τη μέση και βλέπει στο καθρέφτη το νέο του σώμα.

Article featured image
Article featured image

Η χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Μάρτιο για την αφαίρεση των μαστών του ήταν μια εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή, είπε ο Έλιοτ Πέιτζ στην Όπρα Γουίνφρεϊ στη συνέντευξη που της παραχώρησε πρόσφατα για το λογαριασμό του Apple TV.

Στη συνέντευξή του, ο 34χρονος ηθοποιός (που μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό ως Έλεν Πέιτζ) εξήγησε ότι θεώρησε σωστό να μοιραστεί με το κοινό αυτό το σημαντικό βήμα στη διαδικασία φυλομετάβασής του τον περασμένο μήνα, καθώς θεωρεί ότι αυτού του είδους οι επεμβάσεις είναι σωτήριες για τα άτομα με δυσφορία φύλου.

«Ήθελα να μιλήσω για αυτό για διάφορους λόγους. Ήθελα να μοιραστώ πόσο πολύ άλλαξε τη ζωή μου. Επίσης, ήθελα να ξέρει ο κόσμος ότι [η επέμβαση αυτή] όχι μόνο άλλαξε τη ζωή μου, αλλά θεωρώ ότι ήταν σωτήρια, και αυτό ισχύει για αναρίθμητες περιπτώσεις ανθρώπων».


Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξή του τον Μάρτιο στο Time, την πρώτη μετά το δημόσιο coming out του ως διεμφυλικό και non-binary άτομο τον περασμένο Δεκέμβριο, ο 34χρονος πρωταγωνιστής του Umbrella Academy αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε πρόσφατα σε υποδόρια μαστεκτομή. Στη συγκεκριμένη επέμβαση αφαιρείται ιστός από την περιοχή του στήθους για τη δημιουργία ενός ανδρικού στήθους.


Σύμφωνα με τον σταρ, τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας μεταμόρφωσαν τελείως τη ζωή του και τον βοήθησαν να αισθανθεί σαν τον πραγματικό του εαυτό, για πρώτη φορά από τότε που βίωσε την «απόλυτη κόλαση» της εφηβείας. Σε ένα κλιπ που έχει κυκλοφορήσει από τη συνέντευξη, η Όπρα ρωτά τον Πέιτζ τι είναι αυτό που του έχει χαρίσει τη μεγαλύτερη χαρά σε αυτό το ταξίδι της φυλομετάβασης και αυτός απαντά ότι είναι τα μικρά πράγματα: «Το να βγαίνω από το ντους, να φοράω μια πετσέτα γύρω από τη μέση μου, να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να σκέφτομαι "να ‘μαι λοιπόν»... Το να μη βιώνω εκείνες τις στιγμές πανικού που βίωνα. Το να φοράω ένα T-shirt... Το να μπορώ να αγγίζω το στήθος μου και να νιώθω άνετα στο σώμα μου για πρώτη φορά», λέει ο ηθοποιός με τη φωνή του να τρέμει από συγκίνηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ