Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Τι κι αν αγωνίστηκε χωρίς ξένες… Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη κατέκτησε τη EuroLeague γυναικών στο πόλο, νικώντας με 7-6 τη Ντουναϊσβάρος στον τελικό της Βουδαπέστης, το Μεγάλο Σάββατο.

Article featured image
Article featured image

Η Βουδαπέστη μπορεί να γίνει πλέον και με τη βούλα η αγαπημένη ευρωπαϊκή πόλη των τμημάτων πόλο του Ολυμπιακού. Εκεί κατέκτησαν το πρώτο τους ευρωπαϊκό οι άνδρες και στην ίδια πόλη τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη κατέκτησαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου τη Euroleague.

Μια παρέα κοριτσιών αποτελούμενη μόνο από Ελληνίδες, και με τις τρεις από τη δεκατριάδα να είναι μόλις 17 ετών, κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή.


5295019.jpg


Ο Ολυμπιακός λοιπόν επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης μετά από έξι χρόνια με μια παρέα Ελληνίδων, επιβεβαιώνοντας ότι το ελληνικό πόλο παραμένει το άθλημα με τις περισσότερες επιτυχίες σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Και όλα αυτά με εγκαταστάσεις που δεν αρμόζουν στο επίπεδο των επιτυχιών του και σίγουρα με την προβολή που είναι αντιστρόφως ανάλογη με αυτές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Οι τουαλέτες των αεροπλάνων μπορεί να γίνουν ραντάρ για τις πανδημίες

Article featured image

18χρονος κουφάθηκε ακούγοντας τζιτζίκια

Article featured image

Το «σκουλήκι του διαβόλου» είναι ένα πλάσμα που δεν θα ‘πρεπε να υπάρχει