Η Angelina Jolie φωτογραφιζόταν για 18 ολόκληρα λεπτά καλυμμένη με μέλισσες [ΒΙΝΤΕΟ]

«Στάθηκε απόλυτα ακίνητη, καλυμμένη με μέλισσες για 18 ολόκληρα λεπτά χωρίς κανένα τσίμπημα», είπε ο φωτογράφος της.

Article featured image
Article featured image

Πίσω από τη φωτογραφία που δείχνει την πανέμορφη Angelina Jolie να είναι καλυμμένη με μέλισσες κρύβεται ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Η ηθοποιός που με το φιλανθρωπικό της έργο έχει βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους, κυρίως γυναίκες και παιδιά, δεν παύει να δείχνει με έμπρακτο τρόπο τη στήριξή της σε εκείνους που χρειάζονται βοήθεια.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, που τιμάται στις 20 Μαΐου, η Angelina Jolie φωτογραφήθηκε καλυμμένη από χιλιάδες μέλισσες με στόχο να κεντρίσει την προσοχή μας στην ανάγκη προστασίας των μελισσών. Παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για ένα νέο πρόγραμμα το οποίο στηρίζει και στο επίκεντρό του βρίσκονται γυναίκες - επιχειρηματίες που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη μελισσοκομία.Ο φωτογράφος, που ήταν υπεύθυνος για τη λήψη, δήλωσε πως εμπνεύστηκε το caption από ένα πορτραίτο του 1981 στο οποίο ένας μελισσοκόμος στέκεται με μέλισσες να έχουν καλύψει όλο του το στήθος και το πρόσωπο.

Στη διάρκεια της φωτογράφισης η ηθοποιός και σκηνοθέτης, ήταν η μόνη που ήρθε σε τόσο άμεση επαφή με τις μέλισσες. Όλοι όσοι βρέθηκαν στο σετ είχαν προστασία εκτός από εκείνη.

«Στάθηκε απόλυτα ακίνητη, καλυμμένη με μέλισσες για 18 ολόκληρα λεπτά χωρίς κανένα τσίμπημα», είπε ο φωτογράφος της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ