Νέα συνεργασία για WaysExpress.com και Χαραλαμπίδης Κρίστης

Νέα συνεργασία στην κατηγορία κατεψυγμένα προϊόντα.

Article featured image
Article featured image

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της νέας κατηγορίας κατεψυγμένων προϊόντων, το διαδικτυακό πολυκατάστημα WaysExpress.com προχώρησε σε συνεργασία και με την εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης, προσφέροντας στους πελάτες του τα επιτυχημένα προϊόντα Μπάρμπα Στάθης και Χρυσή Ζύμη.

Η συνεργασία του WaysExpress.com μαζί με την Χαραλαμπίδης Κρίστης στόχο έχει την ενδυνάμωση και εμπλουτισμό της νέας κατηγορίας κατεψυγμένων, με σκοπό να προσφέρει ακόμη περισσότερα αγαπημένα και ποιοτικά brands με γρήγορες παραδόσεις σε όλη την Κύπρο.

Η κατηγορία κατεψυγμένα είναι διαθέσιμη online και προστίθενται καθημερινά νέα προϊόντα σε κατηγορίες όπως: Λαχανικά, Πατάτες, Κρέας & Πουλερικά, Ψάρι & Θαλασσινά, Πίτσες, Ζυμαρικά, Ζύμες & Τηγανίτες, Φρούτα κ.α.

Το WaysExpress.com κατέχει ηγετική θέση στο κλάδο του e-commerce στη Κύπρο. Από την εδραίωση του το 2015 μέχρι σήμερα, αποτελεί το πρώτο αλλά και μοναδικό «One Stop Shop» και τοποθετεί τον καταναλωτή στο επίκεντρο των υπηρεσιών του. Η γκάμα προϊόντων εμπλουτίζεται καθημερινά συνάπτοντας συνεργασίες με κορυφαία brands της αγοράς από διάφορους κλάδους, καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις των καταναλωτών 365 ημέρες τον χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ