Πού πήγε το γάντι κατά τη διάρκεια του act της Ελλάδας;

Τι είπε ο ίδιος ο χορευτής.

Article featured image
Article featured image

Από τις πρόβες κιόλας, όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα σχόλια για το εντυπωσιακό act της Ελλάδας, το οποίο προέκυψε υπό τις σκηνοθετικές και καλλιτεχνικές οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού.

Στον χθεσινό β’ ημιτελικό, όμως, ενώ η Στεφανία Λυμπερακάκη εντυπωσίαζε εκ νέου με την ερμηνεία και το performance της γενικότερα, όλα τα βλέμματα έπεσαν στο χέρι του ενός χορευτή που ήταν ακάλυπτο (χωρίς γάντι) και άρα ξεχώριζε όπως τη μύγα μες στο γάλα.

Όχι, δεν έριξε το γάντι στους αντιπάλους, ενόψει του επικείμενου τελικού. Άλλωστε, η Ελλάδα δεν συγκαταλέγεται στα φαβορί, αν και ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί.

Πέραν λοιπόν από κάποια τεχνικά προβλήματα, όπως πχ αυτό που βλέπαμε τις σκιές των χορευτών, σε μια στιγμή, εμφανίστηκε ένα γυμνό χέρι, το οποίο δεν έπρεπε να φαίνεται με το green screen.

Το τι ακριβώς συνέβη αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί μέσα από ελληνική εκπομπή. Όπως ανέφερε σχετικά ένας δημοσιογράφος «οι χορευτές φορούν ένα γάντι λευκό, το οποίο φαίνεται στους τηλεθεατές. Πάνω από το γάντι αυτό φορούν γάντι πράσινο για το green screen. Προσπαθώντας, λοιπόν, ο ένας χορευτής να βγάλει το πράσινο γάντι, μαζί βγήκε και το λευκό».

Όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης, μίλησε ο ίδιος με τον χορευτή που είχε την εν λόγω «ατυχία» on stage και το επιβεβαίωσε πως όντως έτσι έγιναν τα πράγματα.

«Δεν έφυγε το γάντι, απλώς όπως πήγα να βγάλω το πράσινο, βγήκε και το άσπρο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ