Η Παπαρίζου θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision

Τι αποκάλυψε για το «My Number One».

Article featured image
Article featured image

Ως καλεσμένη στον τελικό της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ, το προσεχές Σάββατο, θα εμφανιστεί η νικήτρια της Eurovision 2005.

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό, λίγο πριν το τέλος, ώστε να μιλήσει για όσα έζησε το 2005, με την τότε μεγάλη νίκη της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε από μια ταράτσα -αψηφώντας τον καιρό- μαζί με χορευτές που έκαναν προθέρμανση για να χορέψουν μαζί της στον τελικό και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη στιγμή της καριέρας της, τη νίκη της στη Eurovision.



Σε ερώτηση τι θυμάται από εκείνη τη συμμετοχή της, απάντησε ότι είχε πολύ άγχος κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, αλλά ένιωσε υπέροχα μετά τη νίκη της και έβλεπε όλους να τραγουδούν το τραγούδι της το «My Number One».


Εκείνο που όμως έμεινε χαραγμένο στη μνήμη της ήταν η στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα και όλοι την υποδέχθηκαν με ελληνικές σημαίες και τραγουδώντας τη νικητήρια συμμετοχή.

«I love Eurovision», είπε η Έλενα Παπαρίζου με την παρουσιάστρια να σχολιάζει ότι το «My Number One» είναι πλέον κλασικό κομμάτι, ενώ προβλήθηκαν επίσης πλάνα από τη συμμετοχή της.

Η άφιξη της Έλενας Παπαρίζου στο αεροδρόμιο μετά την νίκη στη Eurovision και οι πανηγυρισμοί στους δρόμους:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ