Σεξομολογήσεις #569: Η μία ανατροπή μετά την άλλη

Από τη συζήτηση για συγκατοίκηση, τη νέα δουλειά, το δάνειο για ανακαίνιση και το δακτυλίδι, στην απόρριψη, την απόλυση από τη δουλειά, το μπλοκάρισμα από παντού, την απόγνωση και την ανάγκη για μια συμβουλή από την Tipster.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Tipster γεια σου. Εμένα το πρόβλημα μου εν λλίο περίπλοκο αλλά συνάμα και σοβαρό. Ήμουν σε σχέση με μια κοπέλα, για περίπου 3,5 χρόνια, μεγαλύτερή μου (εγώ 26 και η κοπέλα 33). Ήταν ούλλα μια χαρά μέχρι τον Γεννάρη του 2021 που είχαμε μια συζήτηση για να το δούμε πιο σοβαρά για συγκατοίκηση κτλ και εγώ εσυμφώνησα, αλλά ήταν μόλις έχασα τη δουλειά μου τζαι είπα της, μόλις έβρω δουλειά τζαι λλίο τα πόδκια μου, να το βάλουμε μπροστά. Τον επόμενο μήνα ήβρα δουλειά τζαι εμπήκα σε μια διαδικασία να κάμω ένα δάνειο για να ανακαινίσω ένα σπίτι που έχω τζαι επήα τζι’ έπιασα δακτυλίδι. Να μεν τα πολυλωώ, τούτη η διαδικασία επήρε ένα μήνα τζαι γύρω στον Απρίλη ανακοίνωσά της ότι είμαστε έτοιμοι. Έδωκα τζαι το δακτυλίδι τζαι ύστερα που λλίες μέρες είπε μου ότι εν νιώθει το ίδιο για μένα, γιατί δεν την έβλεπα σοβαρά. Σημείωσε ότι εξαναδκιώξαν με που τη δουλειά τζαι έμειναν ούλλα τζαμαί τζαι είπα της το... αλλά τζείνη έκαμέ με μπλοκ που παντού τζαι χώνεται. Επροσπάθησα να την προσεγγίσω, είχα της στείλει λουλούδια κτλ αλλά τίποτε.

Μία συμβουλή σε παρακαλώ γιατί είμαι σε απόγνωση. Πώς να την προσεγγίσω τζαι για ποιο λόγο αντιμετωπίζω έτσι είδους σκληρή συμπεριφορά, γιατί εν μπορώ να καταλάβω.

Γ.

Άκου να δεις ή δε για να ακούσεις... Κάποιο φάουλ έσιει η σχέση σας απ’ ό,τι φαίνεται τζαι εν πάει πάρα τζει. Που τη στιγμή που εσύ έκαμες όλα όσα θα μπορούσαν να τη σκλαβώσουν τζαι να την γοητεύσουν, αλλά, το μόνο που τελικά εισέπραξες ήταν η κόκκινη κάρτα, τότε μήπως, λέω... μήπως να σκεφτείς ότι δεν αξίζει το παρακάλιο; Γιατί ακόμα ψάχνεις τρόπο να την προσεγγίσεις; Αφού εμπλόκαρέ σε σιόρ... θέλεις τζαι μητροπολίτη να σου πει ότι κάτι πάει Χ; Μπορεί να ήβρε άλλον, μπορεί να μεν σε θέλει άλλο, μπορεί να είναι ήδη με άλλον τζαι να μην το επήρες ακόμα χαπάρι! Εν θέλει, εν θέλει! Πάρ’ το απόφαση και διώξε την απόγνωση. Κανεί να τη λιβανίζεις τζαι να την παρακαλάς. Που τη στιγμή, μάλιστα, που άρκεψε τζαι χώνεταί σου, τα πράματα δείχνουν ότι... είτε εφόηθηκέ σε γιατί συγκόφκω σε να έγινες πρήχτης, είτε εβαρέθηκέ σε γιατί έγινες κτητικός. Ό,τι και να συμβαίνει, σταμάτα να την θέλεις διακαώς! Όσο τζαι να την αγαπάς, η ανταπόκριση που αποζητάς ξεθώριασε. Συγνώμη που σε προσγειώνω έτσι ανώμαλα, αλλά, όταν βλέπεις κατάματα τις αλήθειες σου απελευθερώνεσαι! Κι αυτό θα πρέπει να είναι τώρα το δικό σου ζητούμενο.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ