Σεξομολογήσεις #568: «Πλένει το αμάξι μου για να μυρίζει το άρωμά μου»

«Υπέροχο το άρωμά σου! Αντί για δέκα λεπτά, στο δικό σου αμάξι δουλεύω για 20΄, για να μπορώ να το μυρίζω», έλεγε το ραβασάκι που βρήκε η «Lawyer», παίρνοντας το αυτοκίνητό της από το πλυντήριο.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Βρήκα ένα ραβασάκι στο αυτοκίνητο και δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει να είναι από έναν υπάλληλο στο πλυντήριο που αφήνω το αυτοκίνητο για πλύσιμο κάθε Παρασκευή. Δεν έχω καταλάβει ποιος είναι, αν και ο νους μου πάει σε κάποιον συγκεκριμένα, ο οποίος κάθε φορά που πάω στο πλυντήριο τον βλέπω ότι αναστατώνεται. Είναι ντροπαλός και αυτό με εξιτάρει. Πώς όμως θα βεβαιωθώ ότι είναι όντως αυτός, για να μην εκτεθώ ανεπανόρθωτα; Ξέχασα να σου πω ότι το χαρτάκι έγραφε: «Υπέροχο το άρωμά σου! Αντί για δέκα λεπτά, στο δικό σου αμάξι δουλεύω για 20΄, για να μπορώ να το μυρίζω».

Lawyer

Άτε ρε! Δηλαδή… «γλύφει» σου το αυτοκίνητο για χάριν της μυρωδκιάς σου; Εν σπουδαίο τούτο! Πρέπει όντως να σιγουρευτείς ποιος εν τούτος που την βρίσκει με το άρωμά σου. Θρησκεία λαλώ σου! Όταν ακούω άντρες να πελλανίσκουν με τα αρώματα, αρέσκει μου πολλά. Αν και προσωπικά, είμαι υπέρ της φυσικής μυρωδιάς που βγάζει το ίδιο το σώμα. Έσιει πιο ερεθιστικό πράμα που τούτο; Εν έσιει! Όμως, επειδή έχεις να κάνεις με έναν ντροπαλό τύπο -όπως τον εσύγκοψες-, ίσως θα πρέπει να αφήσεις να αποκαλυφθεί μόνος του όταν είναι έτοιμος, αλλιώς εν να τον φοϊτισάσεις αν πας κατά μέτωπο τζαι ρωτήσεις τον. Άφησ’ τον να ξαναμπεί στη διαδικασία να σου γράψει τζαι να σου αφήσει ραβασάκι. Πού εν να πάει… Μια που τις επόμενες Παρασκευές θα αποκαλυφθεί. Προς το παρόν, ρίχνε ένα έξτρα χαμόγελο για τον υποψήφιο, για να του διάς ενθάρρυνση τζαι κάπως την πάσα να κάμει το επόμενο βήμα. Ίσως με 2-3 έξτρα πιsh πιsh μες στο αυτοκίνητο πριν αφήσεις το καρ στο πλυντήριο.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy



Φωτογραφία:
Tuomas Nylund / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ