Σεξομολογήσεις #567: «Στους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα είχα γνωρίσει μιαν κορούα»

Η χαρά και ο ενθουσιασμός από τους πανηγυρισμούς έφερε μια γνωριμία και ένα υπέροχο φιλί σε ένα αδιέξοδο. Και εκεί που τρως μεγάλο κόλλημα, μαθαίνεις ξαφνικά ότι είναι σε σχέση. Και ζητάς συμβουλές από την Tipster.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Στους περίφημους πανηγυρισμούς της Ομόνοιας, τη μέρα που το εσηκώσαμε, είχα γνωρίσει μιαν κορούα. Λλίο ο ενθουσιασμός, λλίο το ποτό τζαι λλίο η απερίγραπτη ομορφιά της, ερίψαν κάθε αντίσταση τζαι εβρεθήκαμε η ώρα 1 τη νύχτα να φιλιούμαστε (εν μέσω lockdown) μέσα στο αυτοκίνητο σε ένα αδιέξοδο στο Γέρι. Αν τζαι έφαα κόλλημα μαζί της, αν τζαι μιλούμε σχεδόν κάθε μέρα που τότε, μετά που έμαθα ότι εν σε σχέση (εν το έμαθα που την ίδια btw), εξενέρωσα απίστευτα. Εν θέλω να συνεχίσω, εν θέλω όμως ούτε να τη χάσω. Feeling confused. Τζιείνο το υπέροχο φιλί τελικά είσιεν πολλές παρενέργειες.

Ομονοιάτης

Ρε μπαγάσα, πόσα γκολ έβαλες; Έπιασε το πρωτάθλημα η ομάδα σου τζαι παράλληλα εκατάφερες να σηκώσεις τζαι εσύ το κύπελλο! Ας όψωνται τα υπέροχα φιλιά της εν να μου πεις. Σικκιμέ ρε κουμπάρε. Έννεν έτσι που ξεκινούν οι έρωτες συνήθως; Που ένα απρόσμενο φιλί, ένα quicky πάνω στα μεθύσια σου, ένα βλέμμα που εθόλωσε τον νου σου... Ερωτικά ατυχήματα με λίγα λόγια. Άρα, να μεν νιώθεις συγχυσμένος φίλε μου. Απόλαυσες κάτι έντονο τζαι ωραίο. Κράτα το σιόρ, αλλά ξεκαθάρισε μαζί της αν έχει σκοπό να παραιτήσει τον άλλο. Πε της ότι ξέρεις πως έχει σχέση. Μεν το κρατάς για σένα. Δεν ωφελεί. Τζαι επειδή λαλείς ότι δεν θέλεις να συνεχίσεις, ενώ ξέρεις ότι κατά βάθος εν το αντίθετο που εννοείς, κάμε την υπέρβαση ρε ομονοιατούι τζαι δείξε της τα αισθήματα που τρέφεις για τζείνην. Μεν μείνεις μόνο στο φιλί τζαι στα μεθεόρτια του πρωταθλήματος.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ