Το Johnnie Walker ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον σεφ Σταύρο Γεωργίου

Μια νέα, δυναμική συνεργασία έχει ξεκινήσει για τo Johnnie Walker μαζί με τον σεφ Σταύρο Γεωργίου, φιναλίστ του MasterChef Greece 4.

Article featured image
Article featured image

Καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας ο γνωστός σεφ, θα δημιουργεί εποχιακά πιάτα και θα προτείνει γευστικούς συνδυασμούς με τις διαφορετικές ετικέτες από την πλούσια γκάμα του Johnnie Walker. Θα προτείνει επίσης ιδανικά κοκτέιλ με βάση το Johnnie Walker, τα οποία συνδυάζονται γευστικά και αρωματικά με το ανάλογο πιάτο.

Όλα τα πιο πάνω θα προβάλλονται στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του σεφ αλλά και του JOHNNIE WALKER.

Ο Σταύρος Γεωργίου (Σταυρής) είναι ένας παθιασμένος και ενθουσιώδης επαγγελματίας σεφ με εμπειρία σε όλα τα επίπεδα των μαγειρικών τεχνών. Δημιουργός πρωτοποριακών συνταγών, έχει ως κίνητρο την ανάπτυξη μοναδικών πιάτων.

Εργάστηκε σε κορυφαία ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Κύπρο καθώς και σε ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η συμμετοχή του στην τέταρτη σεζόν του τηλεοπτικού MasterChef 2019-2020 -με το ψευδώνυμο Σταυρής- όπου ήταν και φιναλίστ και σε συνδυασμό με την ισχυρή προσωπικότητά του, έγινε δημοφιλής σε Κύπρο και Ελλάδα.

Επισκεφτείτε τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Johnnie Walker Cyprus αλλά και αυτές του γνωστού σεφ για να απολαύσετε τις προτάσεις του σε συνδυασμό πάντα με το εξαίρετο σκωτσέζικο ουίσκι Johnnie Walker.

Here’s to a great taste!

To Johnnie Walker ανήκει στην εξαιρετική συλλογή αλκοολούχων ποτών της κορυφαίας εταιρίας Diageo την οποία εκπροσωπεί στην Κύπρο ο Όμιλος Εταιρειών Φωτιάδη.

Johnnie Walker Facebook

https://www.facebook.com/johnniewalkercyprus

Johnnie Walker Instagram

https://www.instagram.com/johnniewalker_cyprus/

Stavris Instagram

https://www.instagram.com/chef_stavrosgeorgiou/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ