Σεξομολογήσεις #570: «Έχω σχέση με ένα υπέροχο κορίτσι. Είμαι κι εγώ κορίτσι»

Εντούτοις, φοβάται να το μοιραστεί με τους γονείς της, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή. Θέλει, όμως, να το κάνει σύντομα, γιατί σκέφτονται με τη σύντροφό της να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Η Tipster απαντά και λέει τα αυτονόητα.

Article featured image
Article featured image


*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο
sextalk@city.com.cy

Είμαι 29, έχω τελειώσει το πανεπιστήμιο, έχω μια καλή δουλειά και έχω σχέση εδώ και τρία χρόνια με ένα υπέροχο κορίτσι. Είμαι κι εγώ κορίτσι. Η μαμά δεν ξέρει κάτι - αν και το υποψιάζεται, ενώ ο μπαμπάς ούτε που το φαντάζεται. Παρόλο που είναι ανοικτόμυαλα άτομα, εντούτοις εγώ φοβάμαι να το μοιραστώ μαζί τους. Δεν ξέρω πότε είναι η σωστή στιγμή και ποιος είναι ο σωστός τρόπος. Και θέλω να τους το πω, επειδή θα ήθελα να το κάνω πιο επίσημο σε κάποια φάση. Άσε που και η τεκνοθεσία είναι κάτι που μας ενδιαφέρει απίστευτα. Θέλουμε οικογένεια και σύντομα μάλιστα. Τι κάνω; Πώς προχωρώ; Any ideas;

Eleni


Η σχέση σας πρέπει να είναι σοβαρή και να έχει «κλειδώσει», για να έχετε θέσει και το θέμα του παιδιού μέσα στην ατζέντα σας. Άρα, θα ήταν καλό, στο άμεσο μέλλον, να μοιραστείτε με τους δικούς σας τα νέα σας και την αγάπη σας. Οι γονείς θα καταλάβουν, μην μου ανησυχείς. Όλοι οι γονείς έχουν απίστευτα αποθέματα κατανόησης και αγάπης για τα παιδιά τους. Άτε τζαι να κλωτσήσουν στην αρχή… Μετά θα συνηθίσουν στην ιδέα και θα σεβαστούν και θα αποδεχτούν την απόφασή σας. Ώσπου το κρατάτε μυστικό, δεν ωφελεί κανέναν σας. Εξάλλου, είστε σε ηλικία που ξέρετε τι θέλετε και μπορείτε να κουμαντάρετε τη ζωή σας. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να επέμβει – ούτε και οι ίδιοι οι γονείς σας! Απλά, από σεβασμό θα το μοιραστείτε μαζί τους και στη συνέχεια θα ακολουθήσετε τα πλάνα σας και να αναλάβετε τις ευθύνες σας όπως κάθε ενήλικας μπορεί και οφείλει να κάνει.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy


Φωτογραφία: Sam Manns/Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ