«Στη μητέρα μου»

Ο Στέλιος Πισής έγραψε κάτι για τη μητέρα του.

Article featured image
Article featured image

Πιο κάτω το κείμενο του Κύπριου μουσικοσυνθέτη:

Στη μητέρα μου

Μια μεγάλη δοκιμασία και ειδικά μια χρόνια, ανίατη και καθηλωτική ασθένεια, από «ατυχία» μπορεί, με την χάρη του Θεού, να μετατραπεί σε ευλογία. Στη δική μου περίπτωση αυτό το βιώνω καθημερινά σε όλες σχεδόν τις πτυχές της ζωής μου. Σήμερα, ημέρα της μητέρας, θα αναφερθώ στην σχέση μου με την αγαπημένη μου μητέρα Αγλαΐα Πισή, που είναι μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες στη ζωή μου!

Είναι μαζί με τον πατέρα μου πάντα δίπλα μου, από την μέρα που γεννήθηκα, στα εύκολα και στα πολύ δύσκολα. Φύλακες άγγελοι!

Απλά δυο λόγια θα πω για την υπέροχη μητέρα μου! Είναι θεμελιωτής και αρχιτέκτονας της προσωπικότητάς μου. Σαν άλλος κορυφαίος γλύπτης, με την σμίλη της πίστεως, της αγάπης και των αξιών, που πηγάζουν από την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, σμίλεψε την ψυχή μου και με ώθησε να αναζητώ πάντα κάθε ωραίο και υψηλό.

Μητέρα μου αγαπημένη, παιδαγωγέ μου, καλύτερη μου φίλη, οι αμέτρητες ώρες των συζητήσεών μας είναι για μένα μοναδικές. Ούτε μύρια ευχαριστώ δεν θα ήταν αρκετά για να σου εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου.

Ακριβή μου μητέρα Χρόνια Πολλά! Σ’ αγαπώ!

Στέλιος Πισής

Κυριακή 9 Μαΐου 2021


37D3597C-D7CC-4996-977F-A828D726A321.jpeg


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ