Συνεργασία Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού Κέντρου Πανεπιστημίου Frederick και London School of Business and Finance

Webinar με αφορμή την έναρξη διαδικτυακών μαθημάτων για την απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου ACCA.

Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας, το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Frederick (EKEK) και το London School of Business and Finance (LSBF) προσφέρουν πρόγραμμα διαδικτυακών μαθημάτων υψηλής ποιότητας για ολοκληρωμένη προετοιμασία για τις εξετάσεις ACCA.

Για καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, θα πραγματοποιηθεί webinar την Πέμπτη 10 Ιουνίου, στις 18:00, στο πλαίσιο του οποίου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα διαδικτυακών μαθημάτων. Κατά τη διάρκεια του webinar, ο Γιώργος Σκορδής, Fellow Chartered Certified Accountant FCCA UK και ACCA Mentor του προγράμματος, θα μιλήσει για τη στήριξη που θα προσφέρει στους συμμετέχοντες το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Frederick στη διάρκεια των μαθημάτων. Ο Rob Sowerby, Διευθυντής Επαγγελματικής Κατάρτισης του London School of Business and Finance, θα αναφερθεί στις προοπτικές που προσφέρει η απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου ACCA στους επαγγελματίες στον τομέα της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών.

Τα μαθήματα του προγράμματος παραδίδουν βραβευμένοι και καταξιωμένοι καθηγητές του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω μιας καινοτόμου διαδικτυακής πλατφόρμας μάθησης, η οποία επιτρέπει στους/στις συμμετέχοντες/ουσες να τα παρακολουθήσουν είτε βιντεοσκοπημένα είτε ζωντανά από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Οι συμμετέχοντες/ουσες έχουν επίσης στη διάθεσή τους ατομική καθοδήγηση από έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό στην Κύπρο, ώστε να επιταχύνουν τη διαδικασία μάθησης και ανάπτυξής τους, αλλά και να έχουν στήριξη και ενθάρρυνση καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες/ουσες έχουν πρόσβαση σε πλούσιο υλικό, διατυπωμένο με ξεκάθαρο, περιεκτικό και κατανοητό τρόπο,  με παραδείγματα και ασκήσεις, με σκοπό την αποτελεσματική μάθηση και την επιτυχία στις εξετάσεις. Ειδική έμφαση δίνεται σε συνεδρίες επανάληψης ύλης με δείγματα γραπτών, ερωταπαντήσεις και βίντεο για το σύνολο της ύλης του ACCA.

Οι επόμενες εξετάσεις ACCA είναι τον Σεπτέμβριο 2021 και τα μαθήματα ξεκινούν στις 20 Ιουνίου.

Για εγγραφή στο webinar, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://bit.ly/34nzIQ3

Για πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Διαδικτυακών Μαθημάτων ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://www.frederick.ac.cy/ACCA/en/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ