Μια τεράστια σημαία ξεδιπλώθηκε την Τρίτη στον Πύργο του Άιφελ

Μια πρώιμη γεύση για τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής σημαίας.

Article featured image
Article featured image

Μια τεράστια σημαία του Παρισιού 2024 ξεδιπλώθηκε την Τρίτη στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ, καθώς η γαλλική πρωτεύουσα εντείνει τις προετοιμασίες της για την τελετή παράδοσης στο τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η επίσημη παράδοση της Ολυμπιακής σημαίας θα είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της τελετής λήξης των εφετινών Αγώνων, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο στις 8 Αυγούστου.

Eiffel-Tower-210608-falg-G-1050.jpg


Το τεστ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στον Πύργο του Άιφελ προσέφερε μια πρώιμη γεύση των εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν στην τελετή παράδοσης.

«Λιγότερο από 50 ημέρες πριν από την Τελετή Έναρξης των Αγώνων του Τόκιο 2020, σκεφτόμαστε τους Ιάπωνες ομολόγους μας και ανυπομονούμε για την έναρξη των Αγώνων», δήλωσε ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Παρίσι 2024, Τόνι Εστανγκέτ, προσθέτοντας: «Το Παρίσι 2024 ετοιμάζεται επίσης για το Τόκιο. Σήμερα ήταν απλώς μια δοκιμή, αλλά στέλνουμε μια πρόσκληση στο γαλλικό κοινό και σε ολόκληρο τον κόσμο να έρθουν μαζί μας στις 8 Αυγούστου για την πρώτη τελετή του Παρισιού 2024».

image006-e1623202432415.jpeg


Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ